Nadica Ademov „prevarila“ Sašu Popovića na audiciji, u takmičenju nastao haos: „Plakala sam, sve sam rizikovala“ VIDEO

Nadica Ademov proslavila se u „Zvezdama Granda“ u koje se prijavila sa samo četrnaest godina kada se na „prevaru“ prijavila na audiciju gde je svojim glasom osvojila Sašu Popovića.

Mlada devojčica iz Subotice bila je spremna na sve da se pojavi u najgledanijem muzičkom takmičenju, a ono što je tada uradila zapanjilo je i samog Popovića.

nadica ademov zvezde granda

Nadica Ademov Zvezde Granda

Ovde sam imala samo petnaest godina. Kada je Sale video da sam osmi razred rekao je: „Nemoguće“, pitao se kako sam se prijavila ko me je pustio, a ja sam se prijavila na ličnu kartu od drugarice. Reskirala sam sve, i uspelo je– objasnila je Nadica u emisiji „Zvezde Granda Specijal“.

gug
Nadica Ademov Zvezde Granda

Iako su joj „Zvezde Grada“ donele veliku popularnost i odskočnu dasku za karijeru, priznaje da joj tokom takmičenja nije bilo ni malo lako zbog čega je često plakala.

Interesantno je da kada sam ja bila u takmičenju mene je Sale uvek ostavljao poslednju, ali svaki krug devet meseci. Ja se uvek rasplačem, i pitam ga zašto ja poslednja, a on kaže: „Zato što si moj favorit i uvek ćeš biti poslednja, zato nemoj da se brineš“– prisetila se pevačica, a kako je izgledala i pevala u takmičenju pogledajte u videu na početku teksta.

NADICA ADEMOV ZGS SNIMANJE 30042024 FOTO FILIP 85 ok

Podsećamo, Nadica je po drugi put u blagoslovenom stanju i na jesen će njena porodica dobiti još jednog člana, a u istoj emisiji je otkrila i kako je počela ljubav sa njenim izabranikom.

– Mi smo se družili pre nego što smo bili zajedno i bili smo dobri drugari. On je bio u društvu koje sam viđala često i on mi je uvek bio drugačiji do ostalih. Drugačije se oblačio, ponašao, drugačiju priču je imao. Kada se desio taj momenat ja sam rekla: „Au, čoveče pa gde si ti do sad“. Stvarno smo bili prijatelji ja nikada nisam verovala da ćemo mi završiti zajedno ikad u životu to mu i danas kažem, ali on kaže: „Ma, da kako da ne“– rekla je Ademova.

BONUS VIDEO- Nadica Ademov o naslednici:

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z.K.Munja/F.Pavlović,
Autor: S. Čumić