Uroš Živković otkrio gde upoznaje potencijalne žene, voditeljka ostala u šoku (VIDEO)

Jedan od najuspešnijih mladih izvođača današnjice Uroš Živković, nedavno je bio gost kod Jelene Dimitrijević u emisiji ,,Grand Magazin“ gde je govorio o svom odrastanju, karijeri, ali i otkrio gde upoznaje potencijalne žene.

uros zivkovic 2

I dok se mnoge njegove kolege svakodnevno po društvenim mrežama hvale skupocenim izlascima po ekskluzivnim klubovima i restoranima, Uroš je istakao da za njega to ne predstavlja zadovoljstvo i otkrio na koji način provodi slobodno vreme.

– Iskreno ja se u poslednjih par godina i ne krećem toliko, negde sam se naizlazio i iživeo, više mi to nije prioritet. Radim dosta pa u slobodno vreme volim da legnem ranije ili pogledam neki film, a ne da zujim celu noć – ispričao je Uroš, a potom šokirao voditeljku odgovorom na njeno pitanje gde upoznaje žene koje mu mogu biti potencijalne supruge:

– U kafani! U slobodno vreme se uglavnom krećem po kraju u kome sam odrastao i gde već sve znam.

– Znači komšinice i to – upitala je Dimitrijevićeva.

Brat i ja smo tu ceo život, tu smo išli u skolu, bavili se sportom. Što da ne, svet je mali – našalio se Uroš, a na pitanje da li se on prvi udvara kada mu se neko svidi, odgovorio je:

– Svakako. Kako se drugačije ostvaruje kontakt. Danas muškarci sede sto do stola i pišu poruku na Instagramu. Pa priđi čoveče šta ti je? Neće da te pojede!

85373e3a2140a0e169f012e419b2c1d68c210026

Ipak, Živković nije hteo da u emisiji podeli svoje tajne udvaranja devojkama, a takođe je otkrio i to da mu stvari za izlaske kao i nastup pegla ko drugi nego majka.

Kompletan intervju sa Urošem možete pogledati u video ispod:

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z.K. Munja/printscreen,
Autor: Brusin.V