Uroš Živković otkrio čiju karijeru bi voleo da ima: „To su moji snovi“

UROS ZIVKOVIC ZGS SNIMANJE 10012024 FOTO MUNJA 10 ok

Uroš Živković, iako je veoma mlad, postigao je veliki uspeh i postao jedan od najtraženijih pevača sa naše estrade, koji ima preko dvesta nastupa godišnje.

Tokom svih ovih godina, postao je profesionalac koji ima svoj način rada, i uvek daje svoj maksimum kako bi napravio provod za pamćenje, međutim to nije uvek lako.

Na nas utiču tehničke stvari i umor. Mi imamo veliko samopouzdanje i sigurni smo u to što radimo. Ja kada negde dođem i ako je sve kako treba ja ne sumnjam u dobru žurku, ali dešava se da dolazi do tehničkih problema, gde ne valja ozvučenje… To utiče na mene psihički, i to me izluđuje, to ne volim zato što sam ja profesionalac i imam dobrog muzičara i mi dođemo da damo sve od sebe, a nismo dobili kvalitetan odgovor sa druge strane– ispričao je nedavno za Grand.

UROS ZIVKOVIC I PEDJA MEDENICA ZGS SNIMANJE 10012024 FOTO MUNJA 37 ok

Potvrda uspešne karijere svakog pevača je solistički koncert o kome i Uroš intenzivno mašta.

-Gledao sam i velike koncerte Sinana Sakića, koje su to emocije koje ne mogu da se obuzdaju, iskreno mislim da kada bih to doživeo mogao bih tu da umrem. To su neki snovi… Samo neka je zdravlja i dobrih ljudi koji se vesele dobru muziku i mi ćemo da ih uveseljavamo, vidimo se za 10 godina u Areni– priznao je Živković.

UROS ZIVKOVIC ZGS SNIMANJE 27122023 FOTO MUNJA 2 ok

BONUS VIDEO: Uroš Živković doživeo šok na Malti: „Niko nije mogao da veruje“

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE JOŠ:

Foto: Z.K.Munja / F. Pavlović,
Autor: K. Marković