Login/Registracija

Unuka Sonja učinila Bekutu NAJPONOSNIJOM BAKOM: “Neću da patetišem ali..“

Poznato je da se Ana Bekuta u životu najviše ponosi unucima Sonjom i Brankom koji su pevačici i najveća podrška kada je reč o karijeri ali i drugim segmentima života.

Iako je u više navrata isticala koliku ljubav gaji prema njima, Bekuta ipak nije išla predaleko u iskazivanju svojih najdubljih emocija pred predstavnicima sedme sile.

Ali ovoga puta pevačicu je jedan unukin potez skoro doveo do suza od osećaja ponosa i ljubavi koji joj je priredila učinivši jednu stvar koja je njenoj baki značila mnogo.

Naime, Sonja je za jednu priliku obukla Aninu haljinu koja je stara nekoliko decenija, a koja joj je stajala kao salivena, a ponosna baka je okačila njene fotografije na svoj Instagram profil pa napisala- Znate da nisam patetična baka svojim unucima, ali… Moja unuka Sonja je obukla moju haljinu koja je starija od nje i svih vas! A ja sam zbog te sitnice večeras najsrećnija baka ovog sveta. Ljubi te baka, lepotice moja, uživaj u svojoj mladosti i lepoti, a ja ću se truditi da ti u nasleđe ostavim mnogo sitnica koje će ti ulepšavati život- pisalo je pored serija fotografija koje možete pogledati ispod.

Preslatko zar ne?

Foto: Instagram/ Z. K. Munja,
Autor: T. Bogavac