Login/Registracija

U ZANOSU: Perućica sa suprugom objavio fotografiju iz kreveta, pa zapalio društvene mreže (FOTO)

Ljuba Perućica i Katarina Kolozeus šokirali su svoje pratioce na društvenim mrežama neočekivanim potezom. Pevač i njegova supruga objavili su na Instagramu provokativnu fotografiju iz kreveta na kojoj su zagrljeni i srećni.

Zaljubljeni par u krevetu je pozirao nasmejan, a dok Perućica na sebi nije imao ništa, Katarina je bila samo u brusthalteru. Međutim ovo nije prvi put da je Ljuba objavio provokativni materija sa suprugom.

https://www.instagram.com/ljubaperucica/?next=%2F

Podsetimo, par je prošle zime posetio Dominikansku republiku, gde su i došli na ideju da spoje lepo i korisno i snime spot za Perućicinu novu pesmu, dok su se ove godine odlučili za Tajland koji je poslednjih godina jedno od omiljenih destinacija koje obilaze naše poznate ličnosti.

Numera nosi naziv „Erotična“, a ono što je interesantno jeste da je i spot eroitičan i da su glavni akteri upravo pevač i njegova supruga.

Provokativne, pa čak i erotične scene u kojima se supružnici strasno ljube na pesku, a zatim i u krevetu, prekriveni samo beli čaršavom razmenjuju nežnosti potpuno su zaludeli, ali i šokirali Perućicine fanove.

Foto: Instagram/Printscreen,
Autor: I.Grk