Login/Registracija

Tri decenije u braku, a tek sad otkriveni detalji SVADBE: Kumovala poznata voditeljka, Ceca pevala

Estradno- bračni par Aca Ilić i Biljana Jevtić venčali su se pre više od tri decenije i to nakon tri godine zabavljanja, a njihova svadba bila je javna za medije, što je 80- tih to bilo retkost za pevače. 

Tada je vladalo pravilo da pevači ne treba da otkrivaju identitet svog partnera, a sve zarad popularnosti koju su uživali među narodom. Ipak, Bilja i Aca napravili su izuzetak i u jednom hotelu u Gornjem Milanovcu pozvali sve svoje kolege i novinare. 

Svadba za oko 500 zvanica i čak 1.500 obožavalaca koji su se okupili ispred hotela bila zaista za pamćenje. Biljani je kumovala poznata voditeljka Suzana Mančić, a veselju je prisustvovao i veliki broj pevača, među kojima je bila i Ceca Ražnatović.

Ceca je tada mladencima na uvce zapevala svoj velki hit „Cvetak zanovetak“, a mlada je darivala muzičare i šakom i kapom. 

Na opštinskom venčanju mlada je odlučila da ponosno promeni prezime i uzme suprugovo, što i dan danas iznenađuje njene fanove. 

Acin pokojni otac Bogoljub bio je divan čovek i načula sam da bi mu značilo da uzmem njihovo prezime i to sam ispoštovala. Dese se danas zabavne situacije kada me saobraćajna policija zaustavi u rutinskoj kontroli. Prvo pogledaju dozvolu u kojoj piše Biljana Ilić, onda vide mene, pa uz smeh konstatuju: “A, to ste vi, gospođo Jevtić” – ispričala je ranije pevačica.

Biljana i Aca i dan danas, nakon 33 godina braka uživaju u ljubavi i pamte sve detalje sa svadbe, a dobro se sećaju i prvog susreta na turneji davne ’86. godine. Ipak, Aca ističe da je bilo drugačije, bezbrižnije vreme i da su zahvaljujući vremenu uspeli da opstanu više od tri decenije. 

– Nama se tako namestilo u životu, imali smo i sreće… Ko zna šta bi bilo da smo mi bili mladi u vreme ovih telefona, ovih mreža, ko zna kako bi se sve to odvijalo. Teško je to, ali neko to voli i lepo se nosi sa time i daje materijala da bude što više u novinama, ja kažem svaka im čast kada to mogu… Mi smo drrugačijeg kova, teško bih ja sve to preživeo. Sreća naša što nismo mladi u ovom sada vremenu, jer ko zna u kom bi pravcu sve to otišlo – istakao je nedavno pevač.

Foto: Printscreen,
Autor: I. Ankić