Login/Registracija

„TRČALA SAM KOD POZNATIH DA MI NAPRAVE HIT“, Dragica Zlatić OKRENULA NOVI LIST, pa se prisetila razočarenja sa početka karijere

Poznata po svojoj vrcavoj energiji, Dragica Zlatić, jedna je od omiljenih pevačica na terenu oko koje se domaćini veselja doslovno grabe kako bi napravila atmosferu za pamćenje.

Tokom praznika kao i većina njenih kolega, radila je punom parom, i nije mogla da dočeka januar da odmori, međutim uprkos njenim planovima usledilo je jedno iznenađenje.

Bilo je, kao što se vidi po mojim podočnjacim koji nikako da spadnu, stvarno smo se ubili od posla kao nikada do sada. Ne kukam, ali jedva izdržavam. Jedva sam čekala januar da imam jedan dan nedeljno da pevam i da odmorim i kada sam videla pre neki dan da imam po tri nedeljno sve je palo u vodu– ispričala je pevačica koja je publiku pred Novu godinu obradovala novom pesmom „Na nuli“ koja je prošla i teka kako zapaženo.

Iako mnogi pevači jure da rade sa poznatim imenima sa estrade, Dragica je za ovaj projekat poklonila poverenje manje poznatoj autorki koja je oduševila svojim radom.

Ivana Georgija Milošević je pokidala tekst. Uvek dajemo prostora poznatim kompozitorima, uvek se oni vrte, a ja sam rešila sam da se okrenem prema manje poznatim autorima koji nisu istrošeni- obajsnila je pevačica koja ne krije da je i ona na početku karijere smatrala kako će joj već utemeljeni kompozitori napraviti hit.

Ja sam za prve pesme trčala kod nekih koji prave hitove, a činjenica je da mi nisu napravili hit. Ja sam samo surovo iskrena, volim ja svoje pesme, ali nisu mega hitovi i ne mogu da se zavaravam– iskrena je ona.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: S. Čumić