Otac poznate pevačice otkrio talenat Tošeta Proeskog, bez njega nikada ne bi postao pevač

tose proeski

Gostujući u jednoj emisiji pevačivca Tijana Dapčević otkrila je jednu tajnu. Naime, ona se dotakla svog tragično stradalog prijatelja i kolege Tošeta Proeskog i ispričala detalj koji javnost dosad nije zanala.

TIJANA DAPCEVIC NNK SNIMANJE 210920022 FOTO MUNJA 67 ok


Kako je objasnila, Tošeta je u muzičkoj školi zapazio njen otac dok je tada kao srednjoškolac svirao klarinet. Sticajem okolnosti, kako je istakla Tijana, njen tata čuo je tada i kako Toše peva i odmah je reagovao.

-Ma kakav klarinet, on je pevač, on treba da peva, poslušajte me – prisetila se Tijana i dodala:

-Moj tata je to saopštio i Tošetovom ocu i tako je sve počelo, nakon toga je sve istorija – istakla je nedavno Tijana koja je svojevremeno govorila koliko se ljutila na pevača što je krenuo put estrade i odustao od akademije.

bb63ca53eda56e6bf789a02d648c00bf89172e97

Podsećanja radi, Toše Proeski je imao samo 26 godina kada je tragično nastradao u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u Hrvatskoj. Njegov odlazak teško su prihvatili gotovo svi, počev od porodice, do prijatelja, kolega, ali i fanova koji i danas uživaju u umeću njegovih pesama.

tose proeski 1

O besprekornom talentu, nezaboravnom glasu, a pre svega dobroti, večno će pričati mnogobrojni pevači koji su ga poznavali, kao i najbliži koji se ne mire sa time da ga više nema.

BONUS VIDEO: Isak Šabanović pod pritiskom: „Uđem u sobu i isplačem se“

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z.K.Munja/Instagram,
Autor: A.Dačić