Login/Registracija

Topalko se priprema za novu životnu ulogu: „Pet serija pa idemo dalje deda“ (VIDEO)

Nekadašnji pobednik „Zvezda Granda“ Milan Topalović Topalko izuzetno vodi računa o svojoj fizičkoj kondiciji, a kada dođe u teretanu ne zaustavlja se dok ne odradi ceo trening. Dobra kondicija korisna je pevaču za pevanje, a biće mu potrebna i za čuvanje unuke, s obzirom da pevač postaje uskoro deda, s obzirom da je njegova ćerka Helena u blagoslovenom stanju i sitno broji dane do porođaja.

-Lagano i kontrolisano – savetovao je trener Topalka dok je u teretani radio vežbe za grudne mišiće.

Potom je Topalko prešao na vežbe za bicepse i rameni pojas.

Ipak ono što je svako primetio jeste da Topalko ne odustaje dok ne završi i poslednje ponavljanje u svakoj seriji, a da mu dobro ide, i sam je naglasio, i to s razlogom.

-Pet serija pa idemo dalje deda – napisao je Topalko u opisu storija koji je postavio na svom Instagram nalogu iz teretane.

Podsetimo, pevačeva ćerka Helena je veoma popularna devojka na Instagramu a u septembru 2021. stala je na ludi kamen sa biznismenom Draganom Aleksićem, a juče je proslavila 26. rođendan.

Topalkova ćerka se ne libi da se fotografiše na društvenim mrežama, a nedavno je ušla u deveti mesec. Topalko za razliku od ćerke ne voli mnogo da se oglašava na Instagramu, a nedavno je o Heleninoj trudnoći rekao za medije.

–  Helena nije javna ličnost. Sve što je u vezi sa njom, ja ne želim da govorim. Kad bude došlo do toga da mi rodi unuče, ja ću naravno reći, tad ćemo slaviti i čestitati, ali do tada stvarno ništa rekao je ranije Topalko, a svojevremeno je govorio i o tome kakav mu je zet.

– Bitno mi je da je našla čoveka koji je, po meni, dobar, kakav treba da bude. Odlično se slažemo. Posedimo, pričamo, družimo se. Naravno, kad njemu vreme dozvoli, on je mnogo više u poslu nego ja, ja imam više vremena, ali sjajan je čovek– istakao je pevač.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Dačić