U javnosti se predstavljao kao Toni, a ovo je pravo ime bivšeg muža Dragane Mirković

Toni Bijelić pravo ime
Foto: Z.K.Munja

Prošlog utorka javnost je ostala u šoku kada je pevačica Dragana Mirković saopštila da se razvodi nakon 24. godine braka od supruga Tonija Bijelića.

Od tog momenta ne prestaje da se piše i priča o njima, a malo ko zna da Toni nije pravo ime pevačicinog, sada već bivšeg supruga.

Toni Bijelić pravo ime
Foto Grand

On se godinama predstavljao pod nadimkom koji se krije iza pravog imena, Antonije Bijelić.

Toni se godinama uspešno bavi biznisom u Austriji gde je i rođen, dok je njegova porodica poreklom iz Hrvatske i Bosne i Hercegovine.

Toni Bijelić pravo ime
Foto Grand

Podsetimo, Drgana i Toni iz braka imaju dvoje dece Marka i Manuelu, a nakon krize koja je kako je pevačica navela trajala skoro tri godine, rešili su da stave tačku na zajednički život.

 – Sa velikom tugom moram da vas obavestim da sam predala zahtev za razvod braka. Već dugi vremenski period moj odnos sa Tonijem nije više ono što je bio, a poslednje tri godine mi praktično vodimo odvojene živote i ne živimo pod istim krovom. Uprkos svim nepomirljivim razlikama, zarad dobrobiti svoje porodice i zato što sam tako vaspitavana, učinila sam sve da spasim zajednicu koju smo nekada imali. Međutim, sa vremenom je taj jaz postao sve veći i shvatila sam da veću štetu činimo svojim najmilijima ostajući na silu u nečemu što odavno ne funkcioniše, nego stavivši tačku na naš brak -navela je Dragana u saopštenju i dodala:

-Ja svakako ostajem dosledna svojim principima, svom načinu života, kao što ostajem verna svojoj porodici i svojoj publici, a prema Toniju ću uvek gajiti poštovanje kao prema ocu svoje dece i nekome sa kim sam provela mnogo lepih godina.

Toni Bijelić pravo ime
Foto: Z.K.Munja

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

BONUS VIDEO – Dragana Mirković koncert Arena Beograd

PROČITAJTE I:

Foto: Z.K.Munja/F.Pavlović/Grand,
Autor: Grand