Pevačica razotkrila Tinu Ivanović usred emisije, otkrila kako se ponaša van scene: „U njoj su dve osobe“

Tina Ivanović Bunda od nerca

Tina Ivanović poznata je po hitova provokativnih tekstova zbog kojih je često bila na meti kritika, međutim ova živa vatra na sceni, privatno je sasvim drugačija osoba.

Svako ko je upoznao Tinu van kamera složiće se da je ona mirna i tiha osoba koju koju niko ne može da poveže sa onim što predstavlja na televiziji, što je primetila Kaća Živković koja se sa pevačicom našla u istoj emisiji kada je pitala kako je moguća takva suprostnost.

TINA IVANOVIC GP SNIMANJE 23052023 FOTO MUNJA 7

Da li su to dve Tine- jedna lavica i druga maca i kako to uspevaš da spojiš?- upitala je Kaća u emisiji „Popodne sa Leom Kiš“, na šta je ona odgovorila:

Tina Ivanović Bunda od nerca: „Imala sam herca to da otpevam“

Ja sam dupla vaga i možda postoje te dve Tine. Jedna koja je na sceni i peva škakljive pesme, imala sam herca da otpevam „Bundu od nerca“ u vreme kada se nisu snimale takve pesme. Snimila sam neke pesme pre više od dvadeset godina koje se i dalje slušaju. Privatno sam normalna, kućevna žena, ali ponosna sam na svoje pesme i karijeru iako sam privatno drugačija– objašnjava pevačica.

Tina Ivanović Bunda od nerca

Tina Ivanović o oblačenju

Iako je prošle godine zakoračila u šestu deceniju, Tina se ne libi da na sceni pokaže svoje atribute za koje pored komplimenata ponekad dobija i kritike na koje se ne obazire.

– Dok god budem pevala biće i dobrih i loših komentara, ali ja ću se oblačiti onako kako meni godi i dok god mogu da nosim mini suknju ja ću je nositi– iskrena je Ivanovićeva koju godine ne opterećuju.

– Vreme leti, svi starimo, ali ne treba o tome razmišljati. NIšta mi ne fali, hvala Bogu– smatra pevačica.

BONUS VIDEO- Tina Ivanović plače u emisiji:

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE JOŠ:

Foto: Z. K. Munja/ F. Pavlović,
Autor: S. Čumić