Login/Registracija

Tijana Em OTKRILA da li je zaradila za stan od svog PRVENCA

Tijana Milentijević svoju pevačku karijeru započela je sa samo trinaest godina, a tokom učešća u „Zvezdama Granda“ pokazala talenat koji poseduje. Iako je zauzela visoko deveto mesto u samom finalu, pevačica je odlučila da napravi pauzu nakon čega se na scenu vratila hitom „Žena od sultana“.


Gotovo da se poslednjih godina ne pamti da se neka numera toliko zavrtela među publikom, mada Tijana ne krije da je izuzetno ponosna i na sve što je nakon nje došlo.

– Zadovoljna sam i ponosna i moram da kažem da mi ne smeta što mnogi kažu da ću zauvek ostati Žena od sultana. To je hit koji će obeležiti sigurno celu moju karijeru ili bar početak iste tako da sam zbog toga presrećna. Sviđa mi se kojim tokom sve ide jer se trudim da pokažem ljudima kvalitet. Osim tih pesama koje snimam ja umem i da pevam nešto sasvim drugačije- istakla je pevačica.


Nije tajna da pevači ulažu vrtoglave sume novca u pesme i spotove, koje se obično vrate barem duplo, a Tijana je otkrila da li je od pesme „Žena od sultana“ uspela da zaradi za stan.

– Ja sam zaradila dovoljno koliko je meni potrebno, da ugodim sebi kako ja volim. Još uvek nisam kupila stan, ali ću vrlo uskoro. Kupila sam sebi auto, radim na projektima i to mi je trenutno najvažnije- priznala je Tijana.


Osim što važi za jednu od najtraženijih pevačica na čijim nastupima je svaki klub krcat, Tijana važi i za jednu od najatraktivnijis na estradnoj sceni.

– Nije tajna i ne krijem da sam korigovala usne i grudi, ali ne zbog karijere, nego zbog sebe, sada sam sebi lepša- otkrila je.

BONUS VIDEO

Foto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: J. Jović