Estradna kumstva: Za neka sigurno niste znali, dok će vas neki odnosi potpuno zbuniti (VIDEO)

Domaća javna scena najčešće je obeležena tračevima, svađama i skandalima, međutim brojni su primeri i velikih prijateljstva na estradi koja su prerasla i u kumstva. Po ono staroj narodnoj: „Kum nije dugme“, tako su se i birali, a mi vam u nastavku donosimo najpoznatija estradna kumstva.

sasa i suzana jov

Slatki greh sa Lepom Brenom napravio je uspeh kakav niko u istoriju Jugoslavije nije, a u znak poštovanja Saša Popović je Brenu uzeo za kumu koja je bila svedok kada se on oženio sa Suzanom Jovanović.

Pevač Jašar Ahmedovski takođe je kum bračnom paru Jovanović- Popović.

prija filip svad

Košarkaš Miloš Teodosić bio je kum na venčanju Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića, dok je drugi kum bio Aco Pejović sa kojim su Živojinovići izuzetno bliski.

Legendarni pevač Šaban Šaulić bio je venčani kum Zorici Brunclik i Miroljubu Aranđeloviću Kemišu, koji se svkod dana sećaju lepih dana i prijateljstva za ceo život koje su gajili sa pokojnim pevačem.

Capture 4 2

Kao u čuvenoj Čolinoj pesmi čiji stihovi kažu: „Ti i ja smo južnjaci, po srcu pravi zemljaci“; tako su i Ceca Ražnatović i Viki Miljković postale kume, a sada ih svake subote gledamo u žiriju „Zvezda Granda“.

Ana Bekuta i Mira Škorić dugogodišnje su prijateljice, saradnice, ali i kume čije poznanstvo traje preko tri decenije. U znak prijateljstva i kumstva Mira i Ana snimile su čak dva dueta. Prvi je bio „Dobro smo se našle“, a drugi simboličnog naslova „Kumina pesma“ koji su prezentovale u nekadašnjem „Grand show“- u. 

jipop

Ilda Šaulić i Dajana Paunović su nerazdvojne dugogodišnje prijateljice i kume koje zajedno dele i dobro i zlo, pa ih često možemo videti zajedno na javnim okupljanjima i manifestacijama.

Suzana Mančić bila je kuma na svadbi Aleksandra Ilića i Bilje Jevtić, a na društvenim mrežama mogu da se vide snimci na kojima se vidi kako je na ovom veselju pevala Ceca Ražnatović.

ipiccy image 10 3

Andreana Čekić druži se sa brojnim estradnim ličnostima, a Darku Laziću bila je venčana kuma na svadbi sa Anom Sević od koje se kasnije razveo, međutim to nije uticalo na njihovo veliko prijateljstvo koje i danas gaje. Pevačici ovo nije jedino kumstvo, s obzirom da je kumovala i koleginici Katarini Grujić koja se prošle godine zarekla na ljubav pred Bogom svom izbaraniku Marku Gobeljiću.

ziujokl

Gala venčanju između Zlate Petrović i Zorana Pejića Peje davne 2006. godine kumovali su Goca Božinovska i Jašar Ahmedovski, a ta svadba ostala je upamćena kao jedna od najveselijih u toj godini.

huio 3

Milica Todorović i Stevan Anđelković upoznali su se još tokom takmičenja u „Zvezdama Granda“, a pevač je želeo da mu upravo ona bude kuma na venčanju sa voljenom Natašom.

Pevačica Nada Obrić kuma je sa Estrdanim magom Draganom Stojkovićem Bosancem koji je za nju uradio neke od njenih najlepših pesama.

goga marko

Goga Gačić i Tamara Milutinović zajedno su gradile karijeru u bendu „Đavolice“, a njihovo druženje nastavilo se i nakon raspada grupe, što su kasnije krunisale i kumstvom.

ipiccy image 11 1

Aleksandra Mladenović kumovala je na venčanju Nenada Manojlovića, ali ne svom kolegi već njegovoj supruzi, a goto ista situacija desila se sa koleginicom Vanjom Mijatović kada je bila kuma njegom izabtaniku.

Foto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: S. Čumić