Login/Registracija

„Ti ćeš biti moja“ Ovako je počela ljubav Jane Todorović i njenog supruga Ivana

Pevačica Jana Todorović već godinama uživa u skladnom braku sa suprugom Ivanom koji je njena najveća podrška kada je karijera u pitanju.

Ona je jednom prilikom u medijima ispričala kako je upoznala Ivana i kako je počela njihova ljubav.

 -Ivan i ja smo se upoznali dole na Kosovu, gde sam ja i živela i pevala. On je došao da me čuje jer mu je trebala muzika i naravno radna pevačica za restoran koji je otvarao u Minhenu. Čim me je čuo na prve neke taktove, na prvu pesmu je reagovao. Posle dva sata je prišao i rekao: „Ti ćeš biti moja ili ničija“. Tako je izgledao naš prvi susret i pored toga, ja sam imala vezu, što bih sad krila rekla je ona.

Pevačica je otrila čime je osvojila supruga, i kako su se snašli u ulozi roditelja.

– Mnogi moji prijatelji znaju šta se dešavalo u tom momentu, svi oni koji su me poznavali. Tako da sam ja ušla u ozbiljnu vezu i već se venčala za Ivana i danas imamo divnu devojčicu. Neću reći da je pao na moje pevanje, ali mislim i da jeste.

Takođe, pevačica je naglasila i da je jako srećna jer njen muž ne pati ni od kakvih kompleksa.

– Skroz je rasterećen momak i mene je zaista Bog nagradio. Moj muž je ponosan na mene, kao i ja na njega i baš sam srećna žena – rekla je ona, pa otkrila anegdotu iz njihovog doma:

– Kod mene u kući sam ja mudra, staložena i ćutljiva. Jedino što mom suprugu smeta, kada dođem sa nastupa umorna, premorena.  Ujutru kada pijem kaficu i čitam nešto na telefonu, on bi hteo da razgovara sa mnom da izvlači reči, ja budem zatvorena, ali na kraju bude onako kako ja želim – zaključila je Jana.

BONUS VIDEO:

Foto: Z.K.Munja/Instagram,
Autor: A. Milinković