Login/Registracija

SADA I ZVANIČNO! Aleksandra Prijović zakazala ARENU: Kolege i suprug ponosni zbog velikog uspeha (FOTO)

Pevačica Aleksandra Prijović se oglasila na društvenim mrežama i podelila nove informacije koje su obradovale njenu publiku.

Ona je, sada i zvanično, koncert u Areni zakazala za 29. septembar, a pratioce je obavestila kako mogu da dođu do karata, dok je u opisu fotografije imala jednu važnu poruku.

– Dok sam razmišljala šta bih mogla da napišem u ovoj objavi, možda najbitnijoj u mojoj dosadašnjoj karijeri i shvatila sam da je dovoljno da kažem samo dve stvari, koje su i najbitnije, hvala vam i volim vas! Vidimo se 29.9.2023. u Beogradskoj Areni – napisala je Aleksandra na svom Instagramu, pa otkrila gde mogu da se kupe ulaznice koje se već u prodaji.

Brojne koleginice sa estrade su podržale Aleksandru i u komentarima joj poželele sreću, a među prvima su to uradile Nataša Bekvalac, Andreana Čekić, Slađa Alegro i Milica Todorović dok je njen suprug Filip Živojinović istakao da je ponosan.

Podsetimo, Aleksandra je prva učecnica Zvezda Granda koja je zakazala kocert u Areni, dok je Milica Pavlović pre nekoliko dana koncertnu turneju započela u Nišu, a Tea Tairović će takođe obradovati publiku u Beogradu 17. juna na Tašmajdanu.

Foto: Z.K.Munja/Instagram,
Autor: A. Milinković