Teodora Džehverović progovorila o svojim silikonima: „Prvo sam se kajala, bilo je bolno“

Teodora Džehverović silikoni
Teodora Džehverović silikoni

Retke su pevačice koje nisu uradile makar jednu korekciju na sebi, ali dok neke to pokušavaju da sakriju Teodora Džehverović je sada javno progovorila o svojim silikonima.

Naime, ona je odgovarala na pitanja pratilaca kada je jednu devojku zanimalo kakvo joj je iskustvo sa ugradnjom implanata u grudi.

teodora dzehverovic

Teodora Džehverović silikoni

Svaki dan mi stigne barem jedra poruka na ovu temu. Kako o ovome ne bih pričala sto puta i kako ne bih svim devojkama odgovarala, odgovoriću svima sada. Reč prezadovljna je smešna za ono kako se ja osećam posle operacije. Za mene su to najlepše urađene grudi, neću biti skromna – odgovorila je Teodora pa nastavila.

 Ja sam imala tačnu viziju kolike grudi želim i kako želim da one izgledaju. Želela sam da to budu „prirodno“ urađene grudi koje su sada tako lepo legle da verujte mi mnogi ne bi ni znali da sam ih ikad uradila. Da li boli? Da. Ne mogu vas lagati da to nije bolna operacija. Jednostavno mesec i po dana bol traje, a prvih sedam dana se kajete što ste uopšte bilo šta uradili – iskrena je Džehva.

Podsetimo, kada je ugradila silikone, Teodora je to javno priznala.

Ma ja sam već da ću to raditi i otvoreno pričala o tome, jer mi ne pada na pamet da foliram i lažem. Da, uradila sam, ali je to toliko diskretno da se mnoge našale koji znaju da sam išla na operaciju i pitali: „Ček, ti si stvarno radila grudi?“. Tako da, odradila sam onoliko je meni dovoljno. I prezadovoljna sam – rekla je Teodora Džehverović tada za Telegraf.

BONUS VIDEO- Maja Berović o Miri Škorić:

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I:

Foto: Instagram,
Autor: S. Č.