Džehva vrelim izdanjem zapalila mreže, sada je jasno da se potpuno oporavila (FOTO)

Teodora Dzehverovic 1

Pevačica Teodora Džehverović nedavno je prošla kroz tešku operaciju zbog puknute ciste na jajniku, koja se desila na Badnji dan.

Nakon hitne operacije, Teodora je odlučila da se povuče iz javnosti, obustavi sve planirane nastupe i posveti se potpunom oporavku.

Teodora Dzehverovic 1
Teodora Džehverović ozdravila

Ona je neko vreme provela isključivo u svom domu, gde se posvetila sebi i svom zdravlju, a sada je jasno da se potpuno oporavila.

Pevačica se oglasila na društvenoj mreži Instagram, gde je obradovala svoje pratioce vrelim izdanjem.

teodorA DZEHVEROVIC 2
Printscreen Instagram teodoradzehverovic

Pozirajući u uskoj suknji i topu, Teodora je pokazala samopouzdanje i snagu, ističući svoju ženstvenost. Iako su komentari bili brojni, Teodora je odlučila da se fokusira na pozitivne poruke podrške koje je dobila od svojih fanova.


Teodora je trenutno na putovanju, sa kojeg je kačila klipove sa snajkom Andrianom i sestričinom Doroteom. Njihov zajednički sadržaj raznežio je Teodorine brojne pratioce, ali i prekinuo glasine kako Teodora ne viđa svoju sestričinu.

BONUS VIDEO: Breskvica peva hit „Ponoć je“

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE JOŠ:

Foto: Instagram teodoradzehverovic/Printscreen,
Autor: A.Dačić