Teodora Džehverović neslanom šalom izazvala haos na društvenim mrežama! (FOTO)

teodora dzehverovic uspeh e1697097765381

Popularna pevačica Teodora Džehverović svojim izgledom ostavlja bez daha od kako se pojavila na sceni, a sada sve češće na svom Instagram profilu objavlju.

Iako se trudi da većinu privatnog života sačuva, pevačica je ovog puta objavila fotografiju na kojoj je odgovarala na osnovna pitanja o sebi.

Teodora Džehverović odgovara na pitanja o sebi

IMG 0933

Deo koji je izazvao burne reakcije je odgovor na pitanje koliko ima dece. Teodora je napisala da ima jedno dete, s obzirom da iako nema decu, pevačica svoju bratanicu Doroteru gleda kao svoje, a to koliko joj znači možemo videti po njenim objavama.

Ubrzo nakon što je taj detalj izazvao haos među obožavaocima, Džehverovićeva se oglasila i to demantovala.

-Samo se šalim, nemam dete – napisala je.

03d8c64be55297a6eddf71ee172bd84f7f6821ea

Dosta ljudi je negaitvno reagovalo na njenu šalu.

„To baš nije za šalu“, „Jel ovo trebalo da bude fora?“, „Ha-ha-ha“, „Kako to može da ti se omakne?“ – glasili su samo neki od komentara.

Pored toga, Teodora je što se emotivnog statusa tiče stavila samo emotikon smajlija. Oktrila je i da ima fobiju od zmija, omiljena hrana joj je burek, životinja mladunče koze, boja crna, i da na sebi ima čak dvadeset tri tetovaže.

BONUS VIDEO: Jelena Kostov otkrila šta je najviše povredilo u karijeri

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE JOŠ:

Foto: Instagram,
Autor: K.Marković