Teodora Džehverović prvu estetsku korekciju uradila sa samo 16 godina, prvi put sve priznala: „Mislim da nisam preterala“

teodora dzehverovic sta je operisala
Teodora Džehverović, foto Instagram teodoradzehverovic

Teodora Džehverović važi za jednu od naših najtarktivnijih pevačica koja nikada nije krila šta je sve korigovala na sebi.

Pored grudi koje je uradila pre nekoliko godina, malo ko zna da je jednu estetsku operaciju imala mnogo pre nego što je postala poznata, o čemu je sada javno progovorila.

Teodora Džehverović operacije
Teodora Džehverović, foto www.instagram.com/teodoradzehverovic/

Teodora Džehverović operacije

Ja sam uvek otvoreno pričala šta sam radila na sebi. Mislim da ni u čemu nisam preterala i da su ovo zaista bile minimalne korekcije. Sa 16 godina sam operisala uši, jer sam bila mali klempo. 2019. sam operisala grudi, usne sam poslednji put radila pre dve godine- odgovorila je pevačica koja je svesna svoje fizičke promene.

Priznajem da sam se mnogo promenila do sad, ali prosto mislim da je taj proces razvoja kod svakoga drugačiji. Drugačija šminka je bila popularna, kosa, kilaža i slično. Ko veruje, veruje– objasnila je Džehverovićeva.

teodora dzehverovic operacije

Ona je ovom prilikom otkrila i da li planira još nešto da promeni na sebi.

Na sebi ne bih ništa, kod sebe bih impulsivnost– iskrena je pevačica.

BONUS VIDEO- Neša Manojlović o svađi sa Radom:

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE JOŠ:

Foto: Instagram,
Autor: S. Čumić