Login/Registracija

Tanja Savić zakazala venčanje u Vegasu, isplivali detalji

TANJA SAVIC NNK SNIMANJE 15062023 FOTO MUNJA 6 ok 1

Pevačica Tanja Savić već neko vreme uživa u ljubavi sa mlađim partnerom Muhamedom Mukijem Bešićem, kojem će uskoro izgovoriti i sudbonosno „da“.

Naime, kako se navodi, oni uveliko planiraju venčanje u Las Vegasu, ali su naovodno odlučili da za sada nikome ne govore o svojim planovima.

– Tanja jedva čeka da se razvod od Dušana i zvanično okonča. Ona i Muki su se dogovorili da se venčaju u jednoj od onih kapelica u Las Vegasu, poznatoj po tome što je matičar obučen u Elvisa Prislija. S njima će tog dana biti samo kumovi. Tek kad se bude sve završilo, obavestiće i svoje roditelje o svemu. Golupčići će nakon venčanja ostati u Americi, ali Tanja još uvek nije 100 odsto sigurna da li će se tamo zauvek i preseliti s decom ili će to biti na samo nekoliko meseci – priča izvor za Kurir pa nastavlja:

– Njih dvoje planiraju i veliku svadbu na proleće ili leto sledeće godine u Srbiji. Nadaju se da će se do tada sve iskristalisati i da će rešiti problem koji imaju sa svojim roditeljima zbog razlike u godinama i veroispovesti. Tanji je baš teško palo kad je njena majka pre nekoliko dana javno rekla da se protivi njenoj udaji i da joj to ne treba u životu jer ima dvoje dece. Iako je to demantovala više puta i pričala kako se njena majka Živana nikad dosad nije oglašavala u medijima, istina se ne može sakriti, te je sada svima jasan stav njene porodice o svemu. Ona pokušava da bude pozitivna, ali joj nije svejedno kad zna da nema podršku onih koje najviše voli.

372909499 823455055844887 2563603631474763527 n e1693750103802

Inače, pre nekoliko dana na društvenim mrežama pojavio se snimak na kome je u prvom planu njen verenički prsten.

 –Tanja, mnogo ti je lep taj prsten – rekao joj je prijatelj dok ju je snimao.

– Je l’ sija? – upitala je pevačica.

Au, sija kao Las Vegas. Od koga si to dobila? Aha, to je ovaj gospodin ovde. E, hajde da nazdravimo pošto smo zakazali svadbu. Nećemo još da otkrivamo kad je datum, živeli – odgovorio je on.

(Kurir)

tanja 2

NE PROPUSTITE I:

Foto: Instagram,
Autor: Grand