Login/Registracija

Tanja Savić se SLOMILA na snimanju spota, pa zakukala: „Al’ sam se nalupetala“ (VIDEO)

Pre nekoliko meseci duet Tanje Savić i Alexandre Matrix pod nazivom „Sve mu praštaj“ izazvao je lavinu reakcija. Iako kadrovi spota izgledaju savršeno, malo ko bi pretpostavio da na snimanju nije išlo sve baš glatko.

Velika i dobro raspoložena ekipa, sa entuzijazmom okupila se i dala sve od sebe kako bi spot izgledao perfektno, međutim Tanja je rešila da pojedine scene podeli sa publikom i nasmeje sve do suza.

-Ne znam šta bih ti rekla Zdravko. Nikada nisam bila lekarka, samo apotekarka- našalila se pevačica imitirajući glas Lepe Brene.

-Jao, al sam se nalupetala- rekla je Tanja kroz smeh, a potom se uživela u ulogu medicinske sestre.

Baš kao i na finalnoj verziji spota, Savićeva izgleda savršeno u izazovnom belom odelu sa halterima. Međutim, publika nije imala mnogo vremena da uživa u ovakvom pogledu jer se već za narednu scenu Tanja našla u ulozi mlade i obukla prelepu venčanicu.

Kako se u pozadini čula numera njenog kolege, Tanja je rešila da se našali i poručila -Evo Vlado Gerogijev mi peva na svadbi!

Koliko se dobro zabavljala tokom višečasovnog snimanja svedoči Tanjin smeh, ali i smeh njenih kolega koji su uživali u pripremama svakog kadra.

Ipak, ono što je mnoge iznenadilo je trenutak kada je Tanja pokazala kako izgleda kada je sama svoj šminker, a ako je sudeći po videu u svakom momentu je pevala i imala osmeh od uva do uva.

Da pevači moraju biti i dobri glumci oduvek se znalo, međutim uprkos brojnim situacijama tokom dugogodipnje karijere Tanji nije bilo lako da pusti suze i zaplače u momentu kada joj do toga nije bilo. Ipak, poput pravog profesionalca uspela je uspešno da se uživi u ulogu.

Ako ste mislili da je to bio jedan od najtežih zadataka na snimanju spota, prevarili ste se. Momenat kada sa koleginicom Alexandrom treba da odglumi intimnu scenu doveo ih je do suza, ali i nas.

-Uspele smo, ima hemije, ima hemije!- vikale su koleginice, nakon čega je usledio gromoglasan aplauz cele ekipa koja je bila zadovoljna snimljenim kadrovima.

Da li biste pomislili da je snimanje spota za numeru „Sve mu praštaj“ proteklo baš ovako?

Foto: Printscreen,
Autor: J. Jović