Saša Popović prvi susret sa Marijom Šerifović nikad neće zaboraviti: „OŠAMARILA me je, zdravo, žurim“ (VIDEO)

0A0A7364

Saša Popović i Marija Šerifović danas su tandem koji  već godinama zasmejava i oduševljava milionski region u „Zvezdama Granda“ i bez kog ne bi mogli da zamisli ovaj popularni TV format.

Osim što ih veže gotovo isti način razmišljanja kada je reč o samom šouu, Saša i Marija važe za članove žirija koji sve detalje iz takmičenja pamte kao slonovi. Iako se danas savršeno kapiraju samo kroz pogled, njihov prvi susret i nije baš prošao slavno, bar ne kada je reč o direktoru Granda.

Upravo njihovog prvog susreta u tadašnjem ZAM-u prisetio se Popović koji je u emisiji „Zvezde Granda Specijal“ iskarikirao upoznavanje sa Marijom i gledaoce, pa i samu Šerifovićku doveo do suza.

SASA POPOVIC I MARIJA SERIFOVIC ZGS SNIMANJE 25012023 FOTO MUNJA 19 ok 1

Marija je priznala da je kao dete maštala da ide sa majkom Vericom Šerifović na snimanje emisija, a prvog odlaska na televiziju seća se i tad danas.

-Sećam se da je tad bio ZAM, prvo smo išli u Zemun, a ja sam htela da idem sa njom. Nekad su se emisije snimale u vreme škole, druge smene i nisam mogla da stignem itd. Mislim, lepo je danas kada vidim da sam kao dete tamo išla i gledala sve te neke ljude, a sad mogu da se svađam lepo sa njima – rekla je Marija kroz osmeh, a Saša prepričao kako je protekao njihov prvi susret 1998., kada je Marija imala sam 15 godina.

-To nikad neću zaboraviti. Marija je bila klinka i Verica je dovela na snimanje, a u toj emisiji je bio pokojni Šaban Šaulić, Vesna Zmijanac i svi pevači su dolazi i prolazili sa „Dobro veče, direktore“. I sad Verica dovodi Mariju i kaže Verica njoj „Ovo je direktor Saša Popović“, a zatim meni „Da te upoznam, ovo je moja Mara“, a ona meni prođe pored mene i samo kaže „Zdravo“. Vidi onako me je ošamarila, kao zdravo i žurim… I ništa, sela pored mene, ja kažem kako si, a ona gleda i misli se „Dobro, matori šta me pitaš“. Bila je frajer od malih nogu i bila je džambast – ispričao je s osmehom Popović, a kako je skinuo Marijine pokrete pogledajte u videu.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: I. Ankić