Kod Tamare Milutinović je sve CAKUM PAKUM: „Najlepše stvari su mi se dogodile poslednjih 15 meseci“ VIDEO

Screenshot 2024 06 17 163641

Nakon više od godinu dana pauze, udaje i rođenja ćerke, pevačica Tamara Milutinović vratila se na scenu u velikom stilu – sa novom pesmom.

Numera koju su svi željno želeli da čuju nosi naziv „Cakum-pakum“, a kako je i najavila na svom Jutjub kanalu, njome otvara sezonu novih hitova.

Dragi moji ljudi, došlo je vreme za „povratak“. Najlepše životne stvari su mi se dogodile za ovih 15 meseci koliko sam bila „na pauzi“ od scene i posla, iako mi koji živimo muziku zapravo ni tada nigde ne odlazimo niti se povlačimo. No, sada je došlo vreme da se muzici ponovo posvetim maksimalno i verujte mi da ni ne znate koliko sam vas se uželela, a ne ide da se posle duže pauze vraćam praznih ruku…– napisala je i nastavila.

-Dali smo sve od sebe da vam donesemo nešto dobro i drugačije, da vas „CAKUM PAKUM“ nosi i vozi ovog leta baš kao što je mene od trenutka kada sam je čula. Neću mnogo da pričam, vi ste ti čiji sud je jedini važan i čije komentare jedva čekam.

Screenshot 2024 06 17 163648

Njenu novu pesmu „Cakum- pakum“ poslušajte u nastavku.

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuku je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I:

Foto: Printscreen YT,
Autor: I. Ankić