Login/Registracija

SVI DETALJI GALA PROMOCIJE: Suzana i Saša prvi put javno sa decom (VIDEO)

Nakon 11 godina diskografske pauze i delimične medijske ilegale, supruga Saše Popovića, pevačica Suzana Jovanović upriličila je gala promociju na kojoj je okupila brojne pripadnike srpskog džet seta. 


Ekipa našeg portala je imala priliku da je tog dana prati u stopu i zabeleži ekskluzivne snimke iz doma poznatih supružnika. Od priprema, šminkanja i sređivanja za najvažniji dan, naša ekipa bila je sa njom sve do samog završetka promocije. 


Po prvi put Suzana i Saša su javnosti predstavili svoju decu, sina Danijela i ćerku Aleksandru, zbog čega pevačica nije mogla da sakrije osmeh s lica.

Nakon dužeg vremena imali smo priliku da vidimo i Marinu Tucaković koja se zbog bolesti povukla iz javnosti. Dolazak najčuvenijeg tekstopisca u zemlji rasplakao je pevačicu, a ni direktor „Granda“ nije mogao da sakrije oduševljenje jer je na taj način pokazala kakav je profesionalac i ukazala podršku njegovoj supruzi. 


Inače, Marina se potpisuje kao autor Suzaninog albuma koji sadrži 7 novih pesama, čak 3 dueta sa Peđom Medenicom, Sašom Matićem, Viki Miljković i 2 obrade. 

Tokom promocije, koju je vodio upravo Saša, atmosfera je bila i više nego fantastična, a ponet dobrom energijom direktor najpopularnije izdavačke kuće našalio se da je zbog Suzaninog albuma i promocije i bankrotirao, ali da ne žali.


– Ja sam penzioner, od penzije sam uspeo da finansiram Suzanin album, što znači da su penzije u Srbiji dobre (smeh). Šalim se, naravno, ali moram da pozdravim glavnog sponzora, prema tome pozdravljam samog sebe – našalio se Popović, dok je za Grand Online pevačica izjavila da je upravo on najponosniji na njen album.

– Ovo nije klasična promocija, već je i kruna naše ljubavi, karijere, prijateljstva i svega što radimo, zaista kruna svega– dodala je Suzana. 

Sve detalje ekskluzivne promocije pogledajte u videu. 

Foto: Z.K.Munja/D.Milošević,
Autor: I. Ankić/T.Bogavac/D.Bukovčić