Login/Registracija

Svi bruje o spotu, a ona je sad otkrila detalje: Ana Kokić priznala fanovima da je jedna devojka umešala prste u snimanje njenog novog videa – nećete verovati o kome je reč!  (VIDEO)

Pop zvezda Ana Kokić pre nekoliko dana objavila je čak tri pesme za koje je snimila visokobudžetne spotove, a za kratko vreme sve numere su osvojile srca publike.

Sudeći po reakcijama pripadnica nežnijeg pola, posebno im se dopala balada pod nazivom “Sakrij me” za koju je tekst napisala Jovana Radosavljević, a muziku Joca Stefanović. Nema sumnje da su njih dvoje odlična kombinacija kada je saradnja sa Anom u pitanju, posebno ako se setimo velikog hita “Ljubav na papiru” za koji su takođe pisali tekst i muziku.

No, ono što niko nije očekivao kada je ekranizacija numere “Sakrij me” u pitanju, jeste da je za njega bila zadužena Anina mlađa sestra Maja.

Kokićeva je na svom Instagram nalogu odlučila da se zahvali prijateljici Jovani na sjajnom tekstu, ali i sestri Maji koja se prvi put našla iza kamere kada je jedan ovako veliki projekat u pitanju.

Kako sve to izgleda, pogledajte. 

Foto: Instagram A. Kokić - Privatna arhiva,
Autor: Grand