Login/Registracija

Suzana Mančić se KAJE: „Razvela sam taj brak, sad mi je ŽAO“

Najpoznatija loto devojka Suzana Mančić otkrila je detalje iz svog ljubavnog života koje do sada niko nije znao.

Kako je priznala ona je krivac jer je jedan čovek, čije ime nije želela da otkriva, ostavio svoju suprugu zbog nje.

– O svom životu sam dosta prećutala, jer nešto ipak treba da ostane i samo moje. Mnogo stvari sam i zaboravila, pa i da hoću, ne bih mogla da ispričam – počinje Mančićeva.

– Život mi je nudio razne stvari, nešto od toga sam i prihvatala, a desilo mi se sve što nisam htela. Tako sam govorila da neću oženjenog, ali desio se i taj oženjeni koji je bio stariji od mene. Znala sam da je u braku kada sam ga upoznala i rekla sam: „Molim Vas, razvedite se pa mi se javite.“ Život nam donosi razne situacije i baš on zauzet me je očarao, jako se trudio oko mene i razvela sam taj brak. Sada mi je žao što sam to uradila jer je on meni mnogo toga pružio, a ja njemu zauzvrat ništa – iskreno je priznala Suzana.

Voditeljka je naglasila da je tokom života volela nekoliko puta i objasnila kako je to moguće.

– Bilo je mnogo ljubavi i ceo moj život je zapravo potraga za ljubavlju. Neko voli jednom ili dvaput, a ja sam volela više puta. Sigurno je bilo 10 velikih ljubavi za tu prvu selekciju. Može da se voli više puta ili onoliko puta koliko otvoriš svoju dušu i srce da voliš i budeš voljen. Nikada nisam imala tip muškarca, nisu oni bili preterano zgodni, ali svaki je imao neku svoju intrigu. To je važno u ljubavi da te neko zaintrigira – rekla je Suzana za Alo.

BONUS VIDEO:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Milinković