Login/Registracija

„Na vreme smo preboleli sve dečije bolesti“, supruga Sergeja Ćetkovića otkrila nepoznate detalje iz njihovog braka

Sergej Ćetković i njegova supruga Kristina uživaju dugogodišnjem braku, međutim njihovo poznanstvo traje od detinjstva kada nisu mogli ni da zamisle da će jednog dana prerasti u ljubav za ceo život.

Sergej je u nekoliko navrata govorio o njihovoj ljubavi za koju priznaje da je kasnije shvatio kako je bila suđena.

To su situacije kada vidiš nekoga i osećaš nešto, a dvadesetak godina kasnije shvatiš šta je to nešto. Kada smo se sa 23 godine uzeli, nas dvoje smo se znali skoro celog života. Siugran sam da je sve zapisano– iskren je Četković.

U jednom intervjuu za domaće medije Kristina je otkrila je kako je Sergej muž uz snova i čovek pun emocija i razumevanja.

Sve smo izgradili na temeljima ljubavi, poštovanja i razumevanja. Eto, baš takvu ljubav i zahvalnost opisao je u pesmi “Na prvi pogled”, pa slobodno mogu da prepišem svaku reč, a i da kažem da sam imala sreće da mi Bog pošalje baš njega. Ubeđena sam da se nismo mnogo promenili. Bili smo jako mladi kada smo se venčali i, hvala Bogu, na vreme preboleli sve dečje bolesti – ističe Kristina i dodaje:

On je meni i dalje najzanimljiviji, najbolji i najduhovitiji muškarac kojeg sam ikad upoznala; onaj isti koji mi se udvarao pre toliko godina i koji svakog dana uspe da me oraspoloži i nasmeje– priznala je Kristina u intevjuu za Lepotu i zdravlje.

Na pitanje da li će njihov brak potrajati još 50 godina, Kristina odgovara:

Naravno da hoće! Pa, prvi simptom zaljubljenosti je potreba da sa tom osobom podeliš svaki trenutak i da mu ulepšaš svaki dan. Mislim da ne postoji normalan čovek koji ne želi da bude voljen i da uvek u nekome ima oslonac.

Foto: Privatna arhiva,
Autor: S. Č.