Login/Registracija

SPAKOVAO KOFERE I POBEGAO: Pevač napustio Srbiju, pa otkrio razlog preseljenja

Svoju karijeru započeo je u „Zvezdama Granda“ davne 2007. godine i do dan danas Slobodan Batjarević Cobe ostao je sinonim talentovanog, simpatičnog i šarmantnog pevača.

Muzičar je vrtoglavi uspeh postigao u trećoj sezoni najgledanijeg muzičkog takmičenja na ovim prostorima „Zvezde Granda“, a već neko vreme planira da se na muzičku scenu vrati u punom sjaju.

Međutim, pre izvesnog vremena pojavila se vest da je pevač spakovao kofere i napustio Srbiju, te da sada živi u nemačkoj prestonici, Berlinu.

Proverili smo da li je to istina i zbog čega se odlučio na ovaj korak, te da li je život u Nemačkoj bolji u odnosu na Srbiju.

-Nigde nije bolje nego tamo gde si rođen i gde si odrastao. Posle korone sin je odlučio da se preseli u Berlin jer ima mnogo prijatelja tamo. Korona je bila samo kap koja je prelila čašu da se odluči na taj korak. Hvala Bogu super mu je tamo, živi srećno, zdrav je i to je najbitnij – rekao je pevač i otkrio gde on trenutno živi:

Kada sam ja u pitanju živim na relaciji Srbija- Nemačka. Takav način života prati me već dvadeset godina unazad. Ništa se posebno nije promenilo. Deca su mi u Nemačkoj, jedino to je novo, ali je najbitnije da su zadovoljni.

Foto: Instagram/Printscreen,
Autor: I.Grk