Login/Registracija

ZVEZDA GRANDA VERIO DEVOJKU: Krio da su zajedno, iznenadićete se kad vidite ko je njegova izabranica

Na veliko iznenađenje mnogih nekadašnji finalista „Zvezda Granda“, Željko Vukčević iz Podgorice, sinoć je zaprosio dugogodišnju devojku Sabinu Alibabić i to na njen rođendan.

Pevač ništa nije želeo da prepušta slučaju, pa je do detalja osmislio proslavu njenog rođendana ii romantičnu prosidbu u jednom prestoničkom restoranu, a buduća mlada nije mogla ni da nasluti šta joj se sprema.

Čim je Sabina ušla u restoran Željko je, kako običaj i nalaže, kleknuo ispred nje, dok je u pozadini stajao natpis „Will you marry me?“, a zatim je usledilo pitanje „da li želi da se uda za njega“, što je Sabina bez razmišljanja prihvatila.

-Rekla je DA – pohvalio se pevač za Grand, a detalje romantične veridbe podelio je i putem društvenih mreža, nakon čega su čestitke počele da se nižu.

Fotografije sa veridbe preplavile su Željkov i Sabinin Instagram, nakon čega su usledile brojne čestitke prijatelja, kolega i fanova.

Željko je objavio i prvu zajedničku fotku nakon veridbe gde su verenici pozirali vidno srećni i nasmejani.

Buduća mlada se pohvalila i vereničkim prstenom koji je Željko dugo i specijalno za nju birao, a čestitke i komplimenti za ovaj Vukčevićev potez nije izostao.

-Sve je ovako trebalo da bude. Hvala univerzume – poručili su novepečeni verenici putem Instagrama.

Inače, Sabina je bila Željkova dugogodišnja prijateljica, ali se vremenom iz prijateljstva rodila ljubav.

Ovaj par je već nekoliko godina u stabilnoj vezi, iako su to krilil, a Sabina je Željku bila velika podrška tokom takmičenja u „Zvezdama Granda“, gde se predstavljala kao najbolja drugarica.

Inače, Sabina je rođena sestra pevača Danijela Alibabića koji je Vučeviću takođe bio velika podrška u takmičenju.

Pre više od godinu dana ekipa Grandovog portala imala je priliku da poseti Željkov dom u Podgorici, a prilikom posete imali smo priliku da upoznamo i Sabinu.

NE PROPUSTITE:

Foto: Privatna arhiva,
Autor: I. Ankić