Login/Registracija

„Vladala je prava euforija“ Josifovski progovorio o Breni i američkoj turneji (VIDEO)

Svi oni koji su pratili „Zvezde Granda“ sa velikim poštovanjem reaguiju na pomen mladog pevača iz Makedonije, Aleksandra Josifovskog. Ovaj mladić jedan je od onih koji na velika vrata vraća roken rol, a dokaz da u tome i uspeva je to što je na velikoj američkoj turneji nastupao kao prava rok zvezda.

Roker je rame uz rame nastupao sa folk divom, Lepom Brenom sa kojom je i započeo ovu spektakularnu turneju preko okeana.

Svi znamo ko je Lepa Brena, šta je sve postigla i da i dalje niže velike uspehe. Bila mi je velika čast da je upoznam i da radim sa njom na ovoj američkoj turneji. To je jedan veliki ostvareni san za mene. Ona je jedan pravi profesionalac, nikada ovo neću zaboraviti – izjavio je pevač i obajsnio po čemu je ova folk diva specifična.

Pozvali su me iz njene organizacije mesec dana pre turneje po Americi. Naravno da sam odmah prihvatio. Prvi put sam ovde video Brenu i njen tim. Bilo je to sjajno iskustvo za mene, bila mi je velika čast. Preživeli smo mnoga putovanja i nespavanja, ali sve je to vredelo zbog ljudi koji su nas željo isčekivali i koji su nam davali snagu – objasno je pevač.

Josifovski nam je otkrio i koje pesme su bile na njegov repertoaru u Americi.

Brena je pevala svoje velike folk hitove, a ja sam bio zadužen za rok. Potpuno sam bio baziran na tu muziku, a narod je to lepo dočekao i sve pesme su pevali zajedno sa mnom što mi je posebno drago. Vladala je prava euforija – objasnio je mladi pevač.

Šta je još Josifovski ispričao u intervjuu poslušajte u VIDEU ISPOD.

Foto: Instagram/Printscreen,
Autor: I.Grk