Login/Registracija

Složili se Slađa i Đole: Ovo je prava istina o Dragani Mirković

ipiccy image 42 1

Bivša supruga Đoleta Đoganija, Slađa Delibašić osim pevanja godinama se bavila plesom, a kao koreograf i deo čuvene grupe Đogani pevačica je sarađivala sa brojnim estradnim imenima.

Mnoge generacije prošle su kroz Slađinu školu plesa, a sada je otkrila i koje pevačice su kod nje pohađale časove.

– Sa Brenom je bila baš lepa saradnja. Tad sam bila u trećem mesecu trudnoće sa Silvijom. Lepa Brena je stvarno sve lepo prihvatala, imala je koreografije koje je dobro savladala, ali moram da priznam da je Dragana Mirković najveći talenat za igru. Ona sve odmah zapamti. Eto, s njom imam lepa iskustva- ispričala je Slađa u emisiji „Divan šou“, a potom otkrila da li bi zatvorila privatni biznis ako posao ne ide.

– Vrtić? Nikad, deca su nešto najčistije na svetu. Jeste bilo teško, ali ja ne odustajem. Dešavalo se pre da sam zatvarala poslove i biznise zbog muškarca jer sam morala. Radi se o fitnes centru i mojoj robnoj marki „SD“. Ne mogu, bolje da zatvorim nego da bude krvoproliće- istakla je pevačica kako prenosi Kurir.

58e28f2e3faac81c7742468ab4ceec960bd9d4ea

Podsetimo, Đole Đogani je nedavno za Grand govorio o saradnji sa brojnim zvezdama i baš poput Slađe istakao da je Dragana Mirković bila veliko iznenađenje za njega.

-Uvek sam govorio da je Dragana Mirković najbolja plesačica od pevačica. Ona je nevevrovatno brzo kapirala koreografije. Kad smo počinjali imala je 20-tak godina, želela je da bude inovativna-otkrio je denser.

BONUS VIDEO: Ovako su Brena i Dragana đuskale sa Đoletom

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z. K. Munja/ Printscreen,
Autor: J. Jović