Login/Registracija

Slobu Đurkovića dobro znate, a tek da vidite kakvu LEPOTICU ima kraj sebe

Zvezdu Granda Slobu Đurkovića upoznali smo i zavoleli davne 2013. godine još tokom takmičenja u kom je osvojio treće mesto. 

Ipak, o njegovom privatnom životu malo se zna, a sad je rešio da se pohvali lepoticom koju godinama ima kraj sebe.

On je na društvenim mrežama pokazao svoju suprugu Milijanu, a mnogi nisu znali da je njegova lepša polovina prava zgodnica.


Izgled Slobine supruge raspametio je njegove pratioce koju su za Miljanu imali samo reči hvale i komplimente. 

Inače, Sloba je sa njom u braku od 2016. godine. Pošto je ona bila u podmakloj trudnoći, venčali su se samo u opštini, a u martu su dobili ćerku Ivu.


Sloba je pre nekoliko meseci ispričao kako je zarađivao za vreme pandemije korona virusa, pa je priznao da mu nije bilo lako i da je jedno vreme radio čak i na građevni.  

Nisam ništa hteo da prepuštam slučaju. Video sam koliko je sati i otišao za Nemačku. Pored pevanja radio sam svašta, i građevinu pomgao drugaru kod njega sam i spavao. Ja se ne stidim toga, čak mi je i prijalo ispričao je Sloba, pa priznao da je to bio dobar potez.


 – Imao sam svirke po Nemačkoj, Austriji i Švajcarskoj. Svi mi muzičari lagodnije živimo i ne razmišljamo da neće biti posla, i niko nije slutio da će nas to zadesiti- iskren je bio Đurković.

Pogledajte još: 

Foto: Instagram/Z.K.Munja,
Autor: G. Online