Slavica Ćukteraš progovorila o povlačenju sa javne scene, otkrila šta je bilo presudno: „Više nisam mogla da živim tako“

slavica cukteras 4

Pevačica Slavica Ćukteraš gostovala je u jednoj emisiji na TV Pink gde je otvorila dušu i priznala sa kojim problemom se suočavala zbog kojeg se u jednom trenutku i povukla sa javne scene.

Slavica je ispričala i kako je nedavno razgovarala sa Sašom Popovićem na tu temu a objasnila je i u kakvim je odnosima sa Popovićem, ali i sa Žikom Jakšićem.

-Sa njima sam u super odnosima. Skoro sma se čula sa Sašom Popovićem… Napravićemo i neku saradnju. Povukla sam se kada sam bila na nekom vrhuncu, ali sam morala da se sklonim. Nekako nisam mogla da se nosim sa time u tom trenutku. Jedina greška je što sam se povukla toliko dugo. Smetalo mi je što nisam imala privatan život. Više nisam mogla da živim tako. Neko može sve to da izgura, ja jednostavno nisma mogla, rekla je ona, i najavila tri nove pesme i veliki povratak na scenu, ali mogući solistički konert – ispričala je Slavica za Pink.

5475876f9f4d3b39e16a6d899f897bccca561f57
Slavica Ćukteraš o povlačenju sa javne scene


Slavica je progovorila i o emotivnom statusu:
-Što se tiče emotivnog partnera, zaljubljen sam sada! Drago mi je što sam pronašla osobu sa kojom mogu da funkcionišem, ali ništa nije garancija – rekla je Slavica.

slavica cukteras 2


Pevačica se na kraju osvrnula i na temu broj jedan u regionu koja se odnosi na Severinu i oduzimanja strateljstva nad njenim detetom:
-Nikada nisam čula da se neko sudi oko starateljstva više od jedne decenije. Severinin slučaj je specifičan. Mislim da je to bukvalno silovanje Severine! Ona je moćna jer se bori za svoje dete, ne napadaju je zato što je moćna na nekom drugom polju! U svemu ovome dete će najviše stradati – zaključila je Slavica.

BONUS VIDEO: Slavica Angelova otkrila zašto izbegava kafu

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z.K.Munja/Instagram,
Autor: A.Dačić