Velika žurka Slađe Alegro: „Veoma se radujem“

Sladja Allegro promo 2

Poznata pevačica Slađa Alegro 30. marta napraviće veliku žurku u hali air u Nišu. Pripreme za nastup su uveliko u toku, a pevačica je istakla da se neizmerno raduje jer kako kaže, ima mnogo onih koji je obožavaju na jugu Srbije.

Sladja Allegro Foto Damir Dervisagic

-Pripreme su već počele i jako se radujem što ću se baš na tom mestu družiti sa svojo publikom. Usledio je poziv, da se napravi jedna velika žurka u hali Čair i ja sam to oberučke prihvatila- rekla je Slađa, a potom dodala:

-Dugo nije u Nišu bilo organizovano tako nešto, a tamo ima baš puno onih koji vole to što ja radim. Jako se radujem druženju sa njima! Karte su već puštene u prodaju tako da vas sve očekujem da napravimo najveću žurku u ovom delu Srbije. Bitno je samo poneti sa sobom dobro raspoloženje i sve će biti super- poručila je pevačica.

Sladja Allegro Promo 3
Sladja Allegro promo 4

Podsetimo, Slađa Alegro nedavno je bila na zimovanju sa suprugom i ćerkicom gde je napunila baterije za predstojeće koncerte.

Kratko i jasno ne volim zimu ali suprug voli da skija, i uvek idemo svi zajedno. Šalu na stranu, nadam se da će Mila ove godine želeti da nauči da skija. Prošle godine je nešto bojkotovala ovaj sport, ali sada su se verujem stzvari promenile. U svakom slučaju preživeću tih 5, 6 ili 10 dana– ispričala je Slađa endavno za Grand.

BONUS VIDEO: Viki i Nermin napravili šou u Dubaiju

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

Foto: Damir Dervišagić,
Autor: Grand