Login/Registracija

Skinula se Verica Rakočević: Kreatorka blista u osmoj deceniji (FOTO)

verica rakocevic

Modna kreatorka Verica Rakočević (75) ima liniju na kojoj bi joj pozavidele i neke devojke, a tome svedoče i nove fotofrafije koje su se pojavile na društvenim mrežama.

Oni redovno putuju i uživaju zajedno, a sada su otišli na more odakle se redovno oglašavaju na svojim društvenim mrežama. Oboje su podelili na svojim profilima fotografije u kupaćim kostimima i pokazali svoje figure.

Naime, Verica je pozirala u crveno-žutom bikiniju i tom prilikom pokazala ravan stomak i zategnute noge, što je mnoge njene pratioce iznenadilo, budući da je u osmoj deceniji.

Ona je ovom objavom izazvala lavinu komentara, te su korisnici Instagrama komentarisali da izgleda zaista nerealno.

-„Prelepo izgledate“, „Vau, svaka čast“, „Da li me oči varaju, ovo je neralno“– pisali su joj pratioci.

S druge strane, Veljko je pozirao u bazenu, ali i na plaži, te je takođe pokazao mišiće i izvajano telo.

Inače, Verica i Veljko bili su na meti osuda zbog razlike u godinama, ali se oni nikada nisu obazirali na ružne komentare.

– Ja sam se zaljubila, taj koga ja volim me pitao da li hoću da se udam, ja sam rekla da hoću, ne razmišljajući ni da li imamo stan ni kako ćemo mi to da jedemo ni ti kako ćemo, gde ćemo mi to da živimo… Mi se volimo, je l’ hoćemo, hoćemo… Mislim da su sva moja deca nastala iz velike ljubavi i zaista, ne znam kakve prepreke da budu u životu pred njima ta ljubav iz koje su oni rođeni će ih nositi – pričala je kreatorka.

(Blic)

Foto: Instagram,
Autor: A.M.