Login/Registracija

Trzavice, raskidi, gubitak bebe: Prava istina o braku Saše Joksimovića, evo kako su govorili o svojim brodolomima

ji0 2

Danas je kao bomba u medijima odjeknula vest o razvodu Saše Joksimovića od dugogodišnje supruge Nevena sa kojom je uživao u ljubavi više od dve decenije, a vesti je na svom Instagramu potvrdio i glumac koji se javno oglasio.

Iako razlog rastanka još uvek nije poznat u javnosti, sumnja se da je u pitanju ozbiljna prepreka zbog koje par nije mogao da nađe rešenje i očuva brak iz koga imaju sina Iliju.

Inače, njihova ljubav počela je dok je Nevena još bila u srednjoj školi, a njihovo poznantsvo dogodilo se u Valjevu odakle oboje potiču.

Oni su njega videli na fotografiji prvi put. Ja sam imala 17 godina, on je već tad studirao u Beogradu, ja iz Valjeva treba da idem kod njega, oni kažu ‘Ne može’. I onda me majka pitala da li imam neku sliku njegovu, ja joj pokažem i ona kaže: „Može“– prisetila se Nevena svojevremno u jednoj emisji.

185260983 852704868954049 5315335211832625707 n

Pre tri godine, Nevena Joksimović je drugi put ostala trudna, ali je nažalost, na dan njihove porodične slave, izgubila bebu.

Lekari mi još ne dozvoljavaju da ostanem u drugom stanju. To sam prihvatila sasvim normalno. Biće baš onako kako treba da bude. Presrećna sam što imamo dete kakav je Ilija, uživamo u tome, jer danas je zaista teško vaspitati dete onako kako smo mi uspeli-rekla je nakon pobačaja Nevena za „Story“, a Saša je dodao:

Priželjkujemo prinovu, radovaćemo se kada se to desi, ali se ne opterećujemo, već uživamo u svakom danu.

Kao i većina parova, i Nevena i Saša imali su krize i iskušenja.

Kritična je treća godina veze, pa onda peta. Mi smo tada raskinuli i 13 meseci vodili svako svoj život. Kod nas nije važila ona priča da vaza koja se slomi ne može da se zalepi. Nakon pomirenja, naš puknuti kolač je zapravo još hrskaviji i lepši. Veza nam je postala čvršća, iako bi neko za nju rekao da je neobična, čak i turbulentna– objasnila je Nevena jednom prilikom za magazin „Gloria“ i dodala:

Mogu da pričaju šta god hoće, ali da biste tolike godine ostali zajedno, najbitnija je ljubav. Važno je i to da vam je zanimljivo s partnerom. Saša i ja možemo dvadeset dana da budemo zatvoreni negde i da nam ne bude dosadno– pričala je tada producentkinja.

Foto: Instagram,
Autor: S. Č.