Login/Registracija

Kakava bomba: Skinula se supruga Slobe Radanovića i pokazala zategnuto telo nakon porođaja, a zbog njene zadnjice popadale vilice (FOTO)

sloba radanovic jelena 1

Sloba Radanović zajedno sa porodicom trenutno odmara u Crnoj Gori, gde je u moru zakazanih nastupa, uspeo da napravi pauzu kako bi se posvetio svojim najmilijima.

Pevač koristi svaki slobodan trenutak kako bi uživao u čarima leta i provodio što više vremena sa sinom kome je ovo prvi letovanje.

sloba radanovic porodica

Jelena je objavila fotku porodične idile na kojoj se kupaju sa sinom, međutim svima je za oko zapalo njeno zategnuto telo.

U leopard bikiniju, ona se sa Slobom i sinom brčkala u bazenu, dok je njena izvajana zadnjica u tanga kupaćem mamila uzdahe prolaznika.

Screenshot 20230809 084224

„Mamasita“, „Kakva bomba“, „Svaka čast mama“, „Brutalno zgodna“, samo su neki od komentara na njeno pojavljivanje u ovom izdanju.

Podsećamo, Radanović je nedavno otkrio kako mu je celo leto bukirano.

-Nemam slobodnih termina, baš sam bukiran. Svaki dan nastupam, ali stignem i da se okupam i da odem u teretanu. Redovno treniram, ne radim to samo zbog izgleda već zato što mi prija – tvrdi Sloba kome se dogodila neobična situacija na jednom od nastupa.

-Nije bilo flaša ili čaša, ali u Kotoru su me gađali čizmom. Devojka je htela da me poljubi u usta na nastupu, a ja sam se izmakao. Ona je izula svoju čizmu i gađala me! – kazao je on.

NE PROPUSTITE I :

Foto: Instagram,
Autor: S. Č.