Oženio se najveći zavodnik devedesetih: Nakon 14 godina zajedničkog života u tajnosti stao na ludi kamen, pa poručio: „Nikad nije kasno“ (FOTO)

goran vukosic

Nakon porodičnog odmora u Crnoj Gori, Goran Vukošić vratio se u Beograd gde ga čekaju poslovne obaveze koje su za trenutak pale u drugi plan i to sa najlepšim razlogom- ženidbom.

Na veliko iznenađenje javnosti, Goran je nakon skoro 15 godina zajedničkog života sa Nikolinom, odlučio da stane na ludi kamen, o čemu je ekskluzivno govorio za naš portal.

goran vuk 5

Tačno je, upravo smo venčani. Živimo zajedno 14 godina, trebalo je to ranije da se dogodi, ali nikad nije kasno– izjavio je Goran.

Ceremoniji venčanja prisustvovali su samo kumovi i sin kome je bilo posebno drago što prisustvuje venčanju svojih roditelja, a novopečeni bračni par odlučio je da umesto velikog veselja, ovaj čin obeleže u krugu najbližih.

goran vukosic svadb

Za ovaj poseban dan, mladoženja je odabrao klasično odelo koje je poneo u nešto opuštenijem izdanju, pa je umesto cipela obuo bele patike, dok je mlada zablistala u beloj dugačkoj haljini i srebrnim cipelama, dok su joj prednji pramenovi kose neobavezno padali preko lica.

IMG 1943

Iako su svoju ljubav tek sada krunisali na papiru, uzbuđeno su izgovorili sudbonosno „Da“ i još jednom potvrdili da za lepe stvari u životu zaista nikad nije kasno.

Inače, njihova romansa počela je jednim neočekivanim susretom koji je po svemu sudeći bio sudbinski.

-Sasvim slučajno smo se sreli u avionu i učinilo mi se da ga poznajem, ali sam mislila da sam ga viđala po gradu. Stvarno tada nisam znala ko je on (smeh) i eto danas uživamo u ljubavi koja traje više od decenije- rekla je pevačeva supruga za Grand.

Podsetimo, nakon što se povukao iz medija Goran je pokrenuo privatni biznis 2015. godine i otvorio restoran u srpskoj prestonici.

-Držim kafić u Beogradu, tamo sam ugostitelj, a ovako pevač (smeh)- rekao je nedavno za Grand.

BONUS VIDEO: Gde je nestao Goran Vukošić:

PROČITAJTE I:


Foto: Grand/Instagram,
Autor: S. Čumić