Login/Registracija

Jelena Mudronja okupila drugarice na moru i napravila žurku usred bela dana (VIDEO)

Od kad se proslavila u šouu „Nikad nije kasno“ Jelena Mudronja iz Danilovgrada bukvalno ne staje. U šali kaže da posla ima i preko glave, ali se ne žali. Kako kaže, to je i želela, zato joj ne smeta što su joj svi termini za svirke popunjeni do kraja godine.

Da joj to što nema slobodnog vremena ne pada teško dokazuje i video koji je naša ekipa zabeležila na Crnogoroskom primorju, a na kom je sa drugaricama napravila feštu usred bela dana.

image00011

Naime, tik pred nastup na primorju Jelena je okupila svoje prijateljice i nakon ića i pića zapevala kako za svoju, tako i za njihovu dušu.

Neki bi rekli da se na taj način odlično zagrevala za nastup, a neki da jednostavno uživa u onome što radi, a sudeći po atmosferi sigurno je da voli svoj posao.

image00021 1
image00008 1

Na Jeleninom repertoaru za prijateljice našlo se nekoliko velikih pop i narodnjačkih hitova, a sve je do suza dovela izvođenjem poznate balade Nataše Bekvalac.

U videu na početku teksta pogledajte kako se Jelena provodila pred nastup i kako je za tili čas priredila drugaricama žurku za pamćenje.

image00004 3
image00017

BONUS VIDEO: Jelena Mudronja mami uzdahe na plaži

Foto: Ankić/Čumić/Jović,
Autor: Ankić/Čumić/Jović