Sindi Models: „Brak mi je trajao godinu dana, a razvod pet“

sindi

Bivša članica grupe Models Ivana Stamenković Sindi na estrano nebo zakoračila je još kao tinejdžerka, prvo kao model, a zatim i kao pevačica. Kako je već kao mlada bila na udaru raznih tračeva, otkrila je kako se nosila sa komentarima širokih narodnih masa.

-Vrlo brzo sam shvatila da su negativni komentari deo javnog života. Želela sam da se bavim modelingom, kasnije sam ušla u grupu. Rano sam postala jako popularna, sa sedamnaest godina sam ušla u „Modelsice“, imale smo mnogo nastupa, radila sam mnogo i kroz ceo taj rad i trud imala sam malo vremena da razmišljam šta ljudi pričaju i čime se bave.

To sam jednostavno shvatila kao deo posla koji moraš da istrpiš, zaista me nije pogađalo ono što se priča i poše– objasnila je Sindi.

models

Sindi je otkrila i sa kojim članicama nekada veoma popularne grupe „Models“ se najbolje slagala i najviše družila.

Najviše sam se družila sa Sandrom, a posle sam se sprijateljila i sa Nađom kada je došla u grupu i nas dve se i danas družimo, naravno i sa sestrom– otkrila je Sindi.

Nakon što je stekla veliku popularnost, Ivana je poželela da se ostvari u ulozi majke.

Ne pamtim godine najbolje, ne sećam se ni kad sam se udala. Tada sam imala 26 godina, vratila sam se iz inostranstva. Muž je četiri godine bio mlađi, nije imao profesiju, a ni iskustvo. Zabavljali smo se pet godina, a u braku smo bili vrlo kratko. Nisam ja tu nešto birala, samo sam se zaljubila. Brak je trajao jednu godinu, a razvod pet jer smo se sudili za starateljstvo nad detetom – ispričala je nekadašnja članica grupe „Models“.

Foto: Printscreen,
Autor: I.Grk