„Pevaju se kafanske pesme, baš me traže“ Grandov pevač Silvio Radelić otkrio kako izgledaju nastupi u Irskoj (VIDEO)

Grandov talentovani pevač Silvio Radelić, bio je gost u emisiji „Grand parada“ gde je podelio je svoje utiske o prethodnoj godini, otkrio naredne planove, ali i podelio iskustva sa nastupa.

SILVIO 1
Silvio Radelić nastupi u Irskoj

-Kod mene je bilo dobro, radilo se i vikendima. Imali smo turneju preko Antlantika, Kanade. Pošto radim dosta u Irskoj i Engleskoj, tamo ima dosta posla. Hrvatska je isto mnogo jaka i Bosna – rekao je on, a zatim otkrio koja vrsta muzike se sluša u Irskoj:

-Uglavnom narodnjake. Kafanske večeri, kafanske pesme. Opet smo tamo prvog februara. Svi hitovi, stare pesme se pevaju, uglavnom stari narodnjaci.

Silvio Radelić nastupi u Irskoj

silvio radelic
Silvio Radelić nastupi u Irskoj

Silvio je obradovao publiku kada je u emisiji otkrio da priprema i nekoliko novih pesama.

– Ja sam sad izbacio pesmu „Jedan život“ i publika je imala mnogo dobru reakciju. Najbitnije mi je to što me traže na nastupima. Baš me traže, kažu može „Ona moja“ kao što je na spotu bilo, tako me traže. Inače nisam baš takav da bih se ja tu nadmetao, ali me narod traži– rekao je Silvio.

silvio radelic 1
Silvio Radelić nastupi u Irskoj

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE JOŠ:

Foto: Z.K. Munja / printscreen,
Autor: K.Marković