“SEZONA U BAOŠIĆIMA JE PROŠLA ODLIČNO“, Miloš Bojanić otkriva i kada izlazi njegova nova pesma

Pevač narodne muzike Miloš Bojanić, skoro je pričao o učešću svoga sina Mikice Bojanića, koji se nalazi u jednom rijaliti programu kao i konfliktu u koji je dospeo sa pevačicom Zoricom Marković o čemu možete više pročitati OVDE.

U razgovoru za Grand.Online, dotakli smo se i toga kako je proveo leto, a porazgovarali smo i o njegovoj novoj pesmi koja treba uskoro da ugleda svetlost dana.

4b58a29520e92a1a0b99eafa2cd966bf3b8acff4

Pitali smo Bojanića kako je prošla sezona u Baošićima s obzirom da iz poudanih izvora znamo da su mu apartmani svake godine puni tokom celog leta, pa čak i van sezone.

Gotova je sezona pre 15-20 dana, ja sam morao da ostanem tamo još koji dan da bi završio neke stvari. Opet me čeka put za Crnu Goru, moraju da se završe neki radovi u kući. Izuzetno sam zadovoljan kako je prošla sezona. Ovaj rad sa apartmanima i turizmom je mnogo lakši. Prve goste smo imali od polovine juna do polovine septembra, dok ranijih godina, koliko se bavimo turizmom, gosti su dolazili polovinom jula i ostajali su do kraja avgusta. Vrhunski smo uradili apartmane, moram priznati da smo imali 98 posto novih turista, i u odnosu na prošlu godinu imali smo goste koji su došli ponovo, što je jako dobro. Naši gosti su zadovoljni uslugama, samim tim i mi se osećamo dobro zbog toga. U mom slučaju nije lako jer sam ja i miljenik tih ljudi, dolaze zbog poverenja u mene i samim tim se očekuje velika odgovornost, jer oni poštuju moj rad– ispričao nam je Miloš.

25c4599410a8df5188cbf8000b40e65b18542727

U razgovoru sa njim saznali smo i da planira veliki kambek emotivnom pesmom pod nazivom “Porodica“ a koju će posvetiti upravo svojim najdražima.

Očekujem čak ovog meseca da će pesma izaći. Čekam kuma da odradi aranžman, i onda ulazim u studio i meni treba pola sata da je otpevam. Kada sam je prvi put čuo, kad god je slušam ili je nekome pustim da čuje, teško je da čovek nema reakciju i da se ne naježi i ne krene suza.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: B. Stuparušić