Login/Registracija

SEVERINA ĆE VAS RASPLAKATI OVIM VIDEOM (VIDEO)

Najpopularnija hrvatska, ali i regionalna pevačica – Severina, krajem prošle godine oduševila je fanove regije turnejom ‘The Magic Tour’, koja je višestruko nagrađena kao najbolja turneja u 2019. Turneja je započela u njenom rodnom Splitu, a kao dokaz da je neprikosnovena miljenica svojih Splićana, jeste činjenica da je to koncert s najviše prodanih ulaznica u Spaladium Areni.


Nekoliko dana kasnije, Severina doživljava pravu dramu u privatnom životu u borbi za njenog sina. I premda su svi očekivali kako će se nastavak turneje otkazati, Severina je došla u Zagreb i pokazala da ma koliko joj je bilo teško, najteže što se jednoj ženi i majci može dogoditi, odradila je najbolji koncert u svom životu. A pesma ‘Rođeno moje’ bila je kulminacija navijanja publike da neko ko je bio povredjen bude dobro. To nije bio aplauz, to je bilo navijanje. Pogledajte i poslušajte tu tugu pomešanu sa snagom i ljubavi publike.


Uz premijeru videa, Severina se fanovima obratila i ličnom porukom:

„Danas je točno pola godine od nepravomoćnog odvajanja jednog osmogodišnjeg dečaka iz njegovog doma. Sa sinom sam provela u tih šest meseci točno 29 dana, točnije 690 sati. U tom “ravnopravnom roditeljstvu” mi je također oduzeto 180 sati zbog samoproglašene samoizolacije. Ovo je moj glas protiv nepravde. Hvala svima u dvorani koji su me došli podržati i dali mi nevjerojatnu količinu snage i ljubavi. Hvala od ❤️!“

https://youtube.com/watch?v=MjDTulmaWlc
Foto: J. Ugrin,
Autor: N. Pantelić