Šerif Konjević odbio 10.000 evra bakšiša: Ovakvu reakciju niko nije očekivao (VIDEO)

Vozni park Serifa konjevica 2
Šerif Konjević odbio 10.000 evra bakšiša

Za razliku od mnogih estradnih pevača koji se hvale količinama novca koje zarađuju na veseljima, Pevač Šerif Konjević je jednom prilikom odbio je bakšiš od 10.000 evra

Iako je poznat kao pevač koga gosti obožavaju da kite šuškama, nedavno se na društvenim mrežama pojavio snimak kada jedan mladić na njegovom nastupu prišao pevaču i zalepio mu novčanicu na čelo,na šta je on neočekivano odreagovao i rekao da ne dozvojava takve stvari.

Šerif Konjević odbio 10.000 evra bakšiša
Šerif Konjević odbio 10.000 evra bakšiša

Šerif Konjević odbio 10.000 evra bakšiša

Na Fejsbuku se sada pojavio još jedan snimak, koji je nastao 2021. godine, a na kom legendarni bosanskohercegovački pevač odbija ogroman bakšiš od 10.000 evra.

 –Moje pesme su dugo godina pristne na sceni i hvala Bogu dobro me glas služi i to je dar. Kada je u pitanju moja zabava, zabavljam se isto kao i drugi. Ne bih nekoga izdvajao, dragi su mi mnogi, volimo se i poštujemo, maniri su jako bitni, ali pesma čini sve i donese nešto što čovek ne može drugačije – kaže Konjević u emisiji „Nikad nije kasno“.

BONUS VIDEO- Šerif Konjević o nasledniku:

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Z. K. Munja/Instagram,
Autor: S. Č.