Šerif Konjević bez dlake na jeziku o estradi: „Prijateljstva ne postoje, ima ljubomore“

SERIF KONJEVIC 2 ok FOTO MUNJA

Pevač Šerif Konjević nedavno je u medijima otvoreno govorio o estradi i kolegama. Bez dlake na jeziku kazao je da prijateljstva u muzičkom svetu ne postoje.

Sa druge strane, ističe da se on ne druži sa kolegama, već sa ljudima koji nisu iz sveta muzike i estradnog života.

-Na estradi nema prijatelja, ko god kaže da ima, nema nešto posebno. Posebno nema neke mržnje, ali ljubomora postoji. Ja se družim sa ljudima koji nemaju veze sa muzikom, ne zato što treba njih da pridobijem, nego se tako desilo – rekao je on i dodao:

-Ima ljudi koji nisu čuli za mene, ja nemam kompleks od toga, sa tim ljudima sam najopušteniji. Ne pričam ja o mom poslu, ni oni o njihovom. Imam uzrečicu „Ne volim te, ali ne mrzim“. Zna se koga ja volim i zbog koga sve ovo radim.

87d645a114e7c457dd3f0a9b7cb9664f9eab1daa

Podsetimo, pevač je za Grand otvoreno govorio i o bakšišu koji dobija na veseljima, a priznao je za koju pesmu uvek dobije najviše novca.

U poslednje vreme pesma „Sin“ je preplavila sve svadbe koje sam do sada radio. Takođe je pesma popularna i u klubovima, omladina je peva. Devojke koje možda i nemaju momka ili decu kada čuju pesmu, pevaju je, jako im se dopada – rekao je on za Grand.

BONUS VIDEO – Jašar Ahmedovski koncert na Tašmajdanu:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A. Milinković