Šerif Konjević kao mladić, mnogi bi pozavideli šta sa lakoćom vešto radi (VIDEO)

Pevač Šerif Konjević zasluženo uživa godinama veliku popularnost, a izmeđubrojnih nastupa voli da se lepo razonodi, a jedan od letnjih predaha jeste i odlazak na Jablaničko jezero.

Šerif je seo na skuter i poput nekog mladića sekao jezerske talase, izvodeći s lakoćom okrete na vodi, a s obzirom da je ljubitelj brze vožnje, sasvim je sigurno da ne preza od toga i da doda nalo jači gas i na „vodenoj“ ljutoj mašini.

Snapinsta.app 370489032 6485068794921926 1079778809700320890 n 1284
Instagram prinzmedo

A da je izuzetno vešt u vožnji skutera govori i snimak na kojem se vidi da prilično opušteno vozi prijatelja iza sebe.

Šerif inače godinama važi za jednog od kraljeva bakšiša, pa i ne čudi što opuštanje pronalazi i u skupim sportovima kakve može sebid a priušti.

SERIF KONJEVIC 2 ok FOTO MUNJA

O svom imetku je nedavno govorio, kada je opisivao kako je uredio svoju raskošnu vilu u kojoj stanuje.

Ja sam ovo časno zaradio i za ovo sam se celog života borio. Ja sam čovek domaćin, volim da mi je lepo, čisto i prijateno. Puno radim i onda dom mora da mi bude takav- istakao je svojevremeno, a potom se prisetio svoje prve zarađene nekretnine dok je još bio anonimni pevač.

SERIF KONJEVIC NNK SNIMANJE 29032023 FOTO MUNJA 45 ok

– Zaradio sam mnogo novca zbog pesme “Bijela venčanica“ koja je prodata u oko 850 hiljada tiraža. To je meni bilo neshvatljivo. Ali eto, kroz taj uspeh sam dobio i finansije pa kupio stan i auto– otkrio je Šerif koji pored svog bogatstva u kome danas uživa nikada nije zaboravio odakle je potekao.

BONUS VIDEO: Mile Kitić upao na nastup Šerifa Konjevića

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z.K.Munja/Instagram,
Autor: A.Dačić