Login/Registracija

Seka Aleksić objavila radosnu vest iz porodičnog doma: „Usvojili smo Ninu“ (VIDEO)

Seka Aleksic 4

Pevačica Seka Aleksić otkrila je da je udomila kućnog ljubimca, psa kojeg su ona i njeni sinovi pronašli na ulici u Beogradu.
Kako je navela pevačica u svojoj objavi, s obzirom na to da pas ima mikročip, odmah su pozvali vlasnika, međutim on navodno nije želeo da zna za ljubimca.

sekaaleksic 1 830x0 1

-Usvojili smo Ninu. Nađena je na ulici u Beogradu, ima mikročip. Pozvali smo vlasnika rekao je da nije njegova a njegov jmbg na čipu. Uzeli smo je, odveli na pregled, izvadili krv…zdrava je. Od straha i nepoverenja je ujela veterinara. Mnogo je preplašena, neuhranjena na snimku je i opuštena kakva je bila kad je došla. Sada dozvoljava i da joj se priđe i da se pomazi. Združila se sa ostalim psima kod nas i već uživa – napisala je Seka i objavila snimak na kom se vidi kako njeni sinovi, Jakov i Jovan, brinu o novom članu porodice.

Inače, stariji sin Seke Aleksić, Jakov je ove godine krenuo u školu.

-Ja sam spremna za taj prvi razred, a za njega videćemo. Imam veću tremu od njega jer on još ne zna da ga čekaju obaveze. Dosta smo u kući pričali o tome, da će imati domaće zadatke i da će učiti razne stvari. Verujem da neće biti lako jer ni sa predškolskim nije bilo zato što je Jakov malo nestašan i ne drži ga mesto. Važno je da shvati da mora da pazi na času, ali i da zavoli školu. On je znatiželjno dete i verujem da će ga mnogi predmeti interesovati, a mi ćemo se potruditi da stekne radne navike i da uživa u učenju – rekla je Seka nedavno za Blic.

BONUS VIDEO: Marko Gačić o porodici

NE PROPUSTITE I:

Foto: S.Zakić/Instagram,
Autor: A.Dačić