Sejo Kalač i ranije imao problem sa zakonom: Za Grand potvrđeno da je bio dva puta osuđivan, nećete verovati za šta

sejo kalac hapsenjepolicija

Pevaču Seju Kalaču Opštinsko državno tužilaštvo u Novom Zagrebu je posle prijave ugostiteljke Sonje Jović za pretnje smrću, izrekao hitnu meru zabrane prilaska i komunikacije sa ugostiteljkom, ali kako Grand saznaje, to nije prvo kazneno delo koje je napravio.

Sejo Kalač je i ranije imao problem sa zakonom, a za Grand to je i potvrđeno.

Ova informacija potvrđena je i od strane Sonje Jović koja je našoj redakciji dostavila i rešenje Suda u Zagrebu, a u kojem smo saznali da je pevač bio osuđivan čak dva puta.

sejo kalac uhapsen 4
Sejo Kalač osuđivan i ranije

-Prema evidenciji policije, osumnjičeni je u dva navrata osuđivan za kaznena dela, i to u jednom navratku na temelju presude nemačkog suda za druga kaznena dela, za koje mu je izrečena sigurnosna mera prestanka važenja vozačke dozvole, a drugi put na temelju presude Opštinskog suda u Splitu za kazneno delo krađe – stoji u rešenju Opštinsko državnog tužilašta, što potvrđuje pisanje medija o krađi koja se dogodila na pumpi pre četiri godine, kada je na ukrao mobilni telefon.

Zbog toga, pevaču je izrečena presuda zabrane prilaska Sonji Jović a u rešenju suda piše:

Postoji visok stepen opasnosti da bi osumnjičenik mogao da nastavi sa protivpravnim ponašenjem na štetu Sonje Jović i da bi mogao da ponovi kazneno delo.

sejo kalac uhapsen 2 e1699907512216
Sejo Kalač osuđivan i ranije

Podsetimo, prema zvaničnim informacijama koje je Grand dobio, vlasnica kafane Sonja Jović je Seja Kalača prijavila policiji zbog uznemiravanja i pretnji smrću, nakon čega su pevaču određene mere opreza koje podrazumevaju zabranu prilaska na udaljenost ne manju od 500 metara i zabranu uspostavljanja komunikacije.

Iako Sonja ističe da je prijavila pevača policiji zbog čestog uznemiravanja i jezivih pretnji, nakon čega je priveden, Sejo je za Grand demantovao njene navode, tvrdeći da gospođa Jović sve izmišlja i da se nalazi u svojoj kući u Zagrebu.

Kako bi iz prve ruke proverili ovu informaciju, ekipa Grandove redakcije kontaktirala je Policijsku upravu Zagreb, koja je potvrdila navode o privođenju Seja Kalača.

Obaveštavamo vas da su policijski službenici Šeste policijske stanice Novi Zagreb u nedelju, 12. novembra 2023. godine dovršili kriminalističko istraživanje za pretnje 59-godišnjeg S.K. na štetu 57-godišnjakinje S.J. – stoji u odgovoru PUZ (prim.aut Policijska uprava zagrebačka), kao i potvrda da je Sejo Kalač ipak priveden na saslušanje, nakon čega je podignuta krivična prijava.

-Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni je predat pritvorskom inspektoru, dok je prijava podneta Opštinskom državnom tužilaštvu u Novom Zagrebu-navodi se u odgovoru Policijske uprave za Grand.

sejo kalac uhapsen

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta, kao i foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z.K.Munja/Pixabay,
Autor: Grand