„Nismo imali novca za proslavu“ Savo Perović prolio reku suza zbog Lepe Brene: „Cela porodica je plakala“

SAVO PEROVIC ZGS SNIMANJE 06032024 FOTO MUNJA 11 ok
Savo Perović

Popularni pevač Savo Perović je za Grand pokazao emotivnu stranu i podelio svoj najsrećniji trenutak u životu, a i u koji je uključena legenda muzičke scene Lepa Brena.

Pevač je rekao mnogo lepih trenutaka u njegovom životu, ali dva će zauvek upamtiti upravo zbog emocije koju mu je izazvala porodica.

-Pamtim 18. rođendan i čestitku majke, u tom trenutku nismo imali novca da bih napravio veliku proslavu i sećam se da smo bili u kolima i išli kod tetke na ručak. Tada je bilo popularno da naručuješ čestitke preko radija i moja majka je sastavila predivnu poruku koju su čitali na radiju, pa je krenula pesma Lepe Brene „Ja nemam drugi dom“ i mi smo toliko plakali. Ja sam ustvari bio toliko srećan i ozaren ljubavlju, nekad reči znače mnogo više od bilo čega na svetu. Druga stvar je kada se moj brat rodio, imao sam deset godina i taj momenat isčekivanja njega sa tatom u bolnici mi je bilo nešto najlepše, prelep osećaj i uspomena – ispričao je za Grand.

SAVO PEROVIC ZGS SNIMANJE 06032024 FOTO MUNJA 5 ok
Savo Perović

Savo je nedavno posetio Dubai sa koleginicom Višnjom Petrović, a osim što su pripremali nove projekte, ovo putovanje je bilo veoma uzbudljivo, budući da su za malo bili uhapšeni zbog jedne nesvakidašnje situacije.

-Bio sam loš. Šalu na stranu, fotografisali smo se ispred Burj Khalife i tamo na svakih sat vremena ide neka muzika kad radi ta fontana. U tom trenutku je išla muzika tog istočnog zvuka i mi smo krenuli malo da igramo uz tu muziku gde je on panično krenuo da viče „Prestanite to da radite, vi ne znate gde ste vi došli“ i tako dalje. Mi ga gledamo u fazonu „Jel ovaj lud?“ i bukvalno nije prošlo trideset sekundi i obezbeđenje se pojavilo, tražilo nam telefon da vide šta smo mi to snimali. Onda je to moralo da se šalje, da se čeka, uzeli mi broj telefona, pasoš i bukvalno su nas držali pola sata i nisu nas pustili da se pomerimo dok nisu dobili zeleno svetlo, da je taj snimak okej. Sat vremena kasnije smo dočekali moj rođendan, tako da bukvalno sam mogao da dočekam rođendan u zatvoru – izjavio je pevač.

image
Savo Perović

VIDEO Pogledajte kakav haos je Savo Perović pravio u „Zvezdama Granda“

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE JOŠ:

Foto: Z.K.Munja / F. Pavlović,
Autor: K. Marković