Mia Borisavljević preživela dramu sa ćerkama u Maleziji, hitno se oglasila: „Vodu za piće smo polivali po glavi“

ab3bfadc74e998147ca7b012ecbeb4687d524fed

Mia Borisavljević odlučila je da napravi pauzu od poslovnih obaveza i sa porodicom otputuje u Maleziju odakle se svakodnevno oglašava.

Mia ne krije da je ova daleka zemlja očarala, ali je doživela i kulturni šok o kome je javno govorila.

 – Zemlja gde se nalazi najveći kružni tok na svetu, u kojoj živi najmanji medved na svetu, u kojoj su u bioskopima za vreme projekcije filma svetla upaljena, gde se na aerodromu možete prošetati prašumom, gde motoristi svoje jakne nose naopako, gde novopečene mame ne mogu napustiti kuću 30 dana nakon porođaja, čak ne smeju za to vreme ni kosu da operu, zemlja gde možete dobiti novčanu kaznu ako se začuje da pevate pesmu Despasito, koja se smatra previše vulgarnom po standardima ove muslimanske zemlje – opisala je Mia neke zanimljivosti s kojima se susrela u Maleziju, koju kaže treba posetiti bar jednom u životu – napisala je pevačica na svom Instagramu.

mia bori
Instagram/miaborisavljevic

Pevačica je otkrila i kroz kakvu dramu je prošla dok je sa decom obilazila grad na krovu turističkog autobusa.

Oduvek sam želela da obiđem neki grad na krovu onog turističkog autobusa, ali se to danas nije ispostavilo kao dobra ideja, jer dok smo se nakanili da pođemo, bilo je 13 časova i najveća vrućina i vlažnost vazduha koju Kuala Lumpur može da ponudi u datom momentu, tako da je ekskurzija protekla prilično turbulentno i haotično, vodu za piće smo polivali po glavi i „za vrat“, otvarali smo i kišobrane ali uzalud kad upeče asfalt na 40 stepeni, nekako preživesmo… Ovakve ekskurzije preporučujem samo rano ujutru i bez male dece – izjavila je Mia.

BONUS VIDEO- Vučić u „Zvezdama Granda“:

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Z.K.Munja/Instagram,
Autor: S. Č.